Forfatter: Ferd

Portrettbilde av Cathinka Wettergreen. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

CATHINKA WETTERGREEN (38) er ansatt som Head of Marketing i Ferd Eiendom. Hun kommer fra stillingen som markedssjef for boligkjøpsmodeller i OBOS. Cathinka har også jobbet som markedssjef for OBOS Eiendom, og vært rådgiver for konserndirektøren for boligutvikling i OBOS. Hun har lang erfaring fra å jobbe med markedsstrategi, merkevarebygging og markedskommunikasjon innenfor eiendom og detaljhandel. Cathinka er utdannet ved Handelshøyskolen BI og Simon Fraser University i Canada. Fritiden tilbringes sammen med mann og tre barn, gjerne på hytta eller på reise sammen med venner.

Portrettbilde av Mari Aspelund Hansen. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

MARI ASPELUND HANSEN (42) er ansatt som kunderådgiver i Ferd Eiendom. Hun kommer fra stillingen som prosjektleder tilvalg i Solid Entreprenør, der hun blant annet jobbet med Vinslottet på Hasle Bygg og Byhaven i Fredrikstad. Mari har lang erfaring med kundehåndtering og tilvalg fra både store og små byggeprosjekter, tidligere erfaring som selger i kjøkkenbransjen, og koordinator og prosjektleder innenfor forretningsrådgivning og programvare. Mari er utdannet innen interiør og design ved Merkantilt Institutt, og varehandel/detaljsalg ved Handelshøyskolen BI. Fritiden tilbringer hun med familie og venner, gjerne på fjellet.

Portrettbilde av Ole Blaauw Johansen. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

OLE BLAAUW JOHANSEN (37) er ansatt som næringsdirektør i Ferd Eiendom. Han kommer fra stillingen som porteføljedirektør i AF Eiendom, hvor han har hatt ansvar for prosjekter som Hasle Linje og Fred Olsens gate 3B. Tidligere har han jobbet i AF Konsern med forretningsutvikling og risikostyring, og før dette som konsulent i EY med prosjekter innenfor finans, virksomhetsstyring og strategi. Ole har mastergrad i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH) og en bachelor i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Bergen. På fritiden er han glad i å finne på aktiviteter utendørs med familien.

Portrettbilde av Ine Jacobsen. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

INE JACOBSEN (37) er ansatt som Business Advisor, en nyopprettet stilling i Ferd Capital. Hun skal jobbe med å utvikle metodikk og rammeverk for investeringsteamet, og støtte spesifikke prosjekter mot porteføljeselskaper og resten av Ferd-systemet. Ine kommer fra rollen som Investment Director i Cocoon Capital, et såkornsfond i Singapore, med fokus på Sørøst-Asia. Tidligere har hun også erfaring fra PwC, der hun jobbet med risk compliance, corporate governance, bærekraftsrapportering og internkontroll, og som controller i oppstartsselskapet Zwipe AS. Hun har en bachelor fra Norges Handelshøyskole og mastergrad i revisjon og regnskap (MRR) fra Handelshøyskolen BI. Ine er gift med Daniel og har to gutter på åtte og to år. Hun gleder seg til å utforske det Norge har å by på etter flere år i Singapore med familien. Ellers er hun glad i å gå på tur eller være inne med en god bok.

Portrettbilde av Erik Lyche Sjøberg. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

ERIK LYCHE SJØBERG (35) er begynt som Investment Professional i Ferd Capital. Han kommer fra Nordic Trustee, der han de siste fem årene har vært en del av ledergruppen, med ansvar for forretningsutvikling og M&A. Erik har også erfaring fra BCG, hvor han jobbet med strategi- og M&A-relaterte prosjekter. Han har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole, med spesialisering innenfor økonomisk styring. Fritiden tilbringes med familie og venner, gjerne i kombinasjon med ski og fjell.

Portrettbilde av Caner Usein. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

CANER USEIN (28) er ansatt som Investment Professional i Ferd Capital. Han har tidligere vært fem år i SEB Corporate Finance, der han jobbet med ECM- og M&A transaksjoner på tvers av ulike sektorer. Caner har en mastergrad i finans fra Imperial College i London, samt bachelorgrad i finans fra Handelshøyskolen BI. På fritiden bruker han mye tid med familie og venner, og er ellers glad i aktiviteter som fotball og padel.

Portrettbilde av Sabha Qureshi-Holen. Foto: Sveinung Bråthen

Fotograf: Sveinung Bråthen

SABHA QURESHI-HOLEN (42) er ansatt i Ferd Sosiale Entreprenører som prosjektleder for Oslo-satsingen, med ansvar for den daglige driften av Ferds innsats for å bekjempe skolefrafall, levekårsutfordringer og utenforskap i noen av Oslos mest undervurderte bydeler. Sabha har erfaring fra Utdanningsetaten i Oslo, hvor hun blant annet ledet implementering og kvalitetsforbedring av Aktivitetsskolen i Oslo. Hun har også vært involvert i flere prosjekter med mål om å gi alle elever i Osloskolen likeverdig utdanning, vært programrådgiver i Områdesatsingene og prosjektleder for utvikling og implementering av ny webløsning og CRM for Studentsamskipnaden i Oslo. Ved siden av jobb tar hun tar hun en master i innovasjon, digitalisering og forretningsmodeller ved Handelshøyskolen BI. I fritiden liker Sabha å besøke familie og venner i Skottland, gå lange turer i fjellet, tegne, og lese bøker – og å game med barna sine, Gabriel og Isaac.