Forfatter: Ferd.

Bilde av Frida Vik

Foto: Oda Hveem

Frida Vik (26) er ansatt som trainee i Ferd Sosiale Entreprenører. Hun har akkurat levert sin masteroppgave om bærekraftige forretningsmodeller i et impact-investeringsperspektiv. Det siste året har hun også jobbet mye for Impact StartUp. Frida har en mastergrad fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i innovasjon og entreprenørskap med fordypning i forretningsutvikling med bærekraft, samt en bachelor fra OsloMet i administrasjon og ledelse. Hun har tidligere bodd på New Zealand i ett år. Fritiden er preget av at hun er friluftsinteressert og glad i løping og randonée.

Bilde av Annette Meinhart

Foto: Oda Hveem

Annette Meinhart (36) er begynt i stilling som prosjektleder på Næring i Ferd Eiendom. Hun har lang erfaring fra Skanska som prosjekteringsleder på flere store, komplekse og miljøambisiøse næringsbygg, og har også jobbet med tidligfase/prosjektutvikling av næringsbygg. Annette er utdannet sivilingeniør fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Bygg- og miljøteknikk. Hjemme har hun mann og to gutter på to og fem år, og fritiden tilbringes med familien og med trening. Hun trives godt på fjellet med turer og langrenn, og i sommersesongen med surfski på vannet.

Bilde av Alexander Sveen Togba

Foto: Oda Hveem

Alexander Sveen Togba (30) er begynt som Investment Professional hos Ferd Capital. Han kommer fra Pareto Securities, der han var partner og jobbet med Investment Banking de fire siste årene. Han har også jobbet med M&A, emisjoner og børsnoteringer hos Pareto, mest innenfor teknologi og energi. Alexander er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fordypning i finans, og har studert finansiell matematikk på Columbia University i New York. Han har også hatt utvekslingsopphold i Sydney, og har bakgrunn fra Forsvarets Befalsskole. Fritiden liker han å bruke på gode samtaler og ballsportaktiviteter med familie og venner.