Forfatter: Ferd

Portrettbilde av Frida Lillebø. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

FRIDA LILLEBØE (31) er ansatt som Investment Professional i Ferd Capital. Hun kommer fra investeringsmiljøet Equip Capita, der hun fulgte opp flere porteføljeselskaper på tvers av sektorer og med nye investeringsmuligheter. Frida jobbet også med å inkludere bærekraft i investeringsbeslutninger og i porteføljeselskapenes strategi. Før dette jobbet hun som konsulent i PwC Deals med strategiske vurderinger i forbindelse med oppkjøp og fusjoner. Frida er bergenser og utdannet siviløkonom fra NHH, og har også en bachelor i Geofysikk fra Universitetet i Bergen. Frida er glad i å bruke tid med venner og familie, og er spesielt glad i å samles rundt god mat.

Portrettbilde av Kristian Støle. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

KRISTIAN FLØRNES STØLE (28) er begynt som Investment Professional i Ferd Capital. Han har tidligere vært tre år i Carnegie som aksjeanalytiker, der han har fulgt norske teknologiselskaper og selskaper innen bygg og anlegg. Kristian har master i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole, med spesialisering innen finansiell økonomi. Fritiden liker han å tilbringe sammen med venner, gjerne på fjellet eller ved sjøen på Sørlandet.

Portrettbilde av Simen Knutzen. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

SIMEN KNUTZEN (34) er ny Investment Manager i Ferd Ekstern Forvaltning. Simen har tidligere jobbet over syv år i ulike forretningsområder i Nordea, blant annet med analyser og bruk av aksjefond i ulike typer porteføljer. Han har en mastergrad i økonomi og matematikk, cand. merc.(mat.), fra Copenhagen Business School. På fritiden tar han gjerne en løpetur, en økt på romaskinen eller henger med venner.

Portrettbilde av Louise Moen. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

LOUISE LEREN MOEN (32) er begynt i Ferd Eiendom som prosjektleder Næring. Hun har erfaring med prosjekt- og prosjekteringsledelse fra eget selskap og Rambøll, og har tidligere arbeidet med både helhetlig utvikling, rehabilitering og leietakertilpasninger i næringsbygg. Louise har et stort engasjement knyttet til bærekraftige løsninger og utvikling i byggebransjen. Hun har en master i Byggeteknikk og arkitektur fra NMBU og en bachelor i Energi og miljø i bygg fra HiOA. Fritiden tilbringes med ulike aktiviteter i naturen sammen med venner og fuglehunden. Om sommeren møter du henne gjerne i en smal kajakk i høy fart på fjorden, mens hun om vinteren suser gjennom marka på langrennsski.

Portrettbilde av Marte Løfman. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

MARTE LØFMAN (37) er ansatt som Head of Sustainability i Ferd. I denne nyopprettede stillingen skal Marte ha fagansvar for bærekraft i konsernet og være en pådriver og ressursperson for det videre bærekraftarbeidet i Ferd. Marte motiveres av å skape bærekraftig endring og har jobbet i skjæringspunktet mellom bærekraft og finans siden 2013, hos investeringsrådgiveren Grieg Investor, i Norfund, og i et internasjonalt PE/impactinvesteringsmiljø. Hun har videre prosjekterfaring fra utenrikstjenesten, bistandsarbeid og miljøarbeid. Hun har jobbet og studert i England, Frankrike, USA, Mexico, Uganda, Brasil og UAE. Marte har en dobbel mastergrad i Bærekraft og Internasjonal politisk økonomi fra London School of Economics og Sciences Po Paris. Fritiden fyller Marte med å være utendørs med samboer og gode venner, og aller helst i en bratt fjellvegg i Romsdalen.

Portrettbilde av Rune Almenning. Foto: Thomas Qvale

Fotograf: Thomas Qvale

RUNE ALMENNING (66) er ansatt som prosjektansvarlig Næringsbygg i Ferd Eiendom. Han skal bistå med utviklingen av Marienlyst og være prosjektansvarlig for nytt kontorbygg i Vitaminveien 1B på Storo. Rune har 40-års erfaring som rådgiver innen prosjektering og prosjektledelse av ulike typer eiendomsprosjekter. Han har drevet eget firma innen prosjektledelse i 17 år, og har erfaring fra eiendomsselskaper som Olav Thon og Storebrand Eiendom. De siste tre årene har han vært prosjektleder for kjellerkonstruksjonene i Nytt Regjeringskvartal. Rune har utdannelse fra NTH (nå NTNU). Han bor på Nøtterøy; fritiden brukes til ulike former for fysisk aktivitet, helst på fjellet, og i snekkerverkstedet med møbelsnekring.