Forfatter: Ferd

Foto: Oda Hveem

ANNIKEN FOUGNER (28) er ny Investment Professional i Ferd Capital. Hun har jobbet to og et halvt år i McKinsey & Company som konsulent innenfor en rekke ulike industrier, som consumer, telecom, energi og bank. Før dette studerte hun ved Norges Handelshøyskole i Bergen, der hun tok master i finansiell økonomi. Anniken var også aktiv i skolens studentforening med ulike verv. Hun er født og oppvokst i Oslo med en eldre bror og yngre søster. På fritiden bruker hun mye tid med venner, kjæreste og familie, og er ellers glad i friluftsliv og aktiviteter som langrenn og turgåing.

Fotograf: Oda Hveem

KRISTINE OLASDATTER (34) er ansatt som resepsjonist i Ferd. Hun har ti års erfaring fra kommunikasjonsbransjen, hvor hun blant annet har jobbet som markeds- og kommunikasjonsansvarlig, rådgiver, konseptutvikler, prosjektleder og journalist. Kristine er samfunnsengasjert og har tidligere hatt styreverv i Norsk Rakfiskfestival, Valdres Klatreklubb og Valdresrittet. Hun har en bachelor som tekstforfatter fra Westerdals, med fordypning i skjønnlitterære og redaksjonelle tekster. På fritiden finner du henne på toppen av et fjell, foran scenen på en konsert eller nedgravd i et nytt skriveprosjekt.

Fotograf: Oda Hveem

LINE GRAFF-SPONHEIM (41) er begynt i Ferd Eiendom som kunde- og markedskoordinator for næring og byutvikling. Hun kommer fra en tilsvarende stilling i Oslo Areal. Line har lang erfaring som prosjektleder for markeds- og kunderelaterte prosjekter, og skal nå jobbe med blant annet Marienlyst og 3KT, i tillegg til markedsaktiviteter for Ferd Eiendom. Fritiden tilbringer Line gjerne i yogasalen når hun ikke er sammen med mann, to sønner og hunden Kompis. Feriene tilbringes på fjellet uansett årstid.