Lanserer podkast om sosiale entreprenører

I Impactpodden intervjuer Katinka Greve Leiner i Ferd Sosiale Entreprenører gründere om deres inspirasjon, drivkraft og erfaringer. Her med Kjartan Eide fra Trivselsleder.
I Impactpodden intervjuer Katinka Greve Leiner i Ferd Sosiale Entreprenører gründere om deres inspirasjon, drivkraft og erfaringer. Her med Kjartan Eide fra Trivselsleder.

Hva er det som får noen mennesker til å forlate trygge jobber og starte noe nytt for å hjelpe andre? Ferd Sosiale Entreprenører lanserer nå Impactpodden – en podkast om gründere som løser samfunnsutfordringer, og verdiene de skaper i samfunnet.

Sosiale entreprenører setter andre foran seg selv. Dette krever både mot og et ekte sosialt engasjement. Katinka Greve Leiner, direktør i Ferd Sosiale Entreprenører mener disse gründere er vel verdt å lytte til.

– Vi har møtt mange fantastiske gründere i løpet av de over ti årene Ferd har jobbet med sosiale entreprenører. Med Impactpodden ønsker vi å gi en stemme til disse unike personene og gjøre deres erfaringer tilgjengelig for flere, sier hun.

En bærekraftig reise
I første sesong intervjuer Katinka ti forskjellige sosiale entreprenører. Noen har holdt på i flere år og har erfaringer fra profesjonalisering og vekst. Andre er relativt ferske og deler erfaringer og læring fra oppstarten.

Ferd Sosiale Entreprenører mener podkast er et spennende format, som lar oss bli kjent med gründernes reise fra idé, til å starte et selskap - og jakten på å finne en bærekraftig forretningsmodell.

– I podkasten inviterer vi sosiale entreprenører til å dele sin historie. De har gjort seg mange nyttige erfaringer og byr åpent på både innsikt og råd.

– Vårt mål er at Impactpodden skal bidra til å dele erfaringer og kunnskap om sosialt entreprenørskap, slik at flere kanskje velger å bli - eller aktivt støtte - sosiale entreprenører, avslutter Katinka.

Bli bedre kjent med disse entreprenørene i første sesong av Impactpodden:
Trivselsleder
Generasjon M
Atlas Kompetanse
No Isolation
Forskerfabrikken
Medarbeiderne
Whispr
Unicus
Mestringsguiden (spilles inn i okt)
Assistert selvhjelp (spiller inn i nov)

Og hvis du ønsker at vi skal lage flere episoder med disse fantastiske gründerne, er det supert om du gir oss stjerner og vurdering i iTunes og Spotify:)

 
Tilbake til nyheter

Ta kontakt

Katinka Greve Leiner

Katinka Greve Leiner

Direktør - Ferd Sosiale Entreprenører

Les mer
Erfaring: Innovasjon Norge (divisjonsdirektør Kommunikasjon og strategi) Burson-Marsteller (kommunikasjonsrådgiver) Arbeiderpartiet (politisk rådgiver) Utdannelse: Sivilingeniør (Norges Tekniske Naturvitenskapelige Universitet) Styreverv: Livsglede for Eldre (styremedlem) FORNY, Forskningsrådets program for innovasjon (styremedlem) Den Sociale Kapitalfond (styremedlem) EVPA, European Venture Philanthropy Association (styremedlem)

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.