Farvel fast jobb – velkommen spennende, uviss framtid

Farvel fast jobb – velkommen spennende, uviss framtid

Atlas Kompetanse jobber for å styrke foreldres kommunikasjon og forståelse av systemer, slik at de kan ta velinformerte valg for sine barn i møtet med norsk skole og barnevern. Foto: Morten Brakestad.

Saad Yusuf Hashi kom til Norge som flyktning på 90-tallet, åtte år gammel. I jobb i offentlig sektor opplevde Hashi  kommunikasjonsutfordringene med familier som var nye i Norge på nært hold. Han så andre løsninger, sa opp den trygge jobben i kommunen og startet Atlas kompetanse sammen med partner Firdawsa Ahmed. 

I dag har Altas Kompetanse 10 konsulenter som bistår Barneverntjenesten. I denne episoden av Impactpodden forteller Saad om reisen fra etablering til økonomisk bærekraft og skalering, og hvordan de lykkes med innsalg til offentlig sektor.

Du kan også laste ned og abonnere på podkasten gjennom Spotify og iTunes.

Spill av episoden direkte her:

Dato: 2019.10.07

I denne episoden har vi fått besøk av Saad Yusuf Hashi fra Atlas Kompetanse.

Farvel fast jobb – velkommen spennende, uviss framtid

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.