Sosiale entreprenører setter andre foran seg selv. Dette krever både mot og et ekte sosialt engasjement. Katinka Greve Leiner, direktør i Ferd Sosiale Entreprenører mener disse gründere er vel verdt å lytte til.

– Vi har møtt mange fantastiske gründere i løpet av de over ti årene Ferd har jobbet med sosiale entreprenører. Med Impactpodden ønsker vi å gi en stemme til disse unike personene og gjøre deres erfaringer tilgjengelig for flere, sier hun.

En bærekraftig reise
I første sesong intervjuer Katinka ti forskjellige sosiale entreprenører. Noen har holdt på i flere år og har erfaringer fra profesjonalisering og vekst. Andre er relativt ferske og deler erfaringer og læring fra oppstarten.

Ferd Sosiale Entreprenører mener podkast er et spennende format, som lar oss bli kjent med gründernes reise fra idé, til å starte et selskap – og jakten på å finne en bærekraftig forretningsmodell.

– I podkasten inviterer vi sosiale entreprenører til å dele sin historie. De har gjort seg mange nyttige erfaringer og byr åpent på både innsikt og råd.

– Vårt mål er at Impactpodden skal bidra til å dele erfaringer og kunnskap om sosialt entreprenørskap, slik at flere kanskje velger å bli – eller aktivt støtte – sosiale entreprenører, avslutter Katinka.

Bli bedre kjent med disse entreprenørene i første sesong av Impactpodden:
Trivselsleder
Generasjon M
Atlas Kompetanse
No Isolation
Forskerfabrikken
Medarbeiderne
Whispr
Unicus
Mestringsguiden (spilles inn i okt)
Assistert selvhjelp (spiller inn i nov)

Og hvis du ønsker at vi skal lage flere episoder med disse fantastiske gründerne, er det supert om du gir oss stjerner og vurdering i iTunes og Spotify:)