Teknologieventyr med sosialt fortegn

Teknologieventyr med sosialt fortegn

No Isolation jobber for å redusere ufrivillig ensomhet og sosial isolasjon gjennom å utvikle unike og tilpassede digitale kommunikasjonsløsninger. Foto: Estera Kluczenko

Har du sett reklamen der ti år gamle Eirik med cerebral parese holder kontakt med skole og venner gjennom roboten AV1 - mens han er på behandlingsopphold? Ideen er ganske så genial: En robot i klasserommet gjør at elever med langtidsfravær ikke isoleres fra undervisningen og venner.

I denne episoden av Impactpodden møter du gründer og teknolog Karen Dolva i No Isolation som brenner for de svakere brukergruppene i utviklingen av nye produkter. Veien har ikke vært enkel og Dolva deler hva de har testet, erfart og lært i jakten på løsninger som skal kurere ensomhet.

Du kan også laste ned og abonnere på podkasten gjennom Spotify og iTunes.

Spill av episoden direkte her:

Dato: 2019.10.07

I denne episoden har vi fått besøk av Karen Dolva i No Isolation.

Teknologieventyr med sosialt fortegn

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.