Ingen kunder uten salg

Ingen kunder uten salg

Medarbeiderne tilbyr arbeid til tidligere rusavhengige. Målet er å vise at de kan bli ressurssterke arbeidstakere hvis de gis fellesskap, ansvar og rammer. Foto: Niklas Mørkland.

Chris Klemmetvold fikk ideen til Medarbeiderne da han studerte i Trondheim og ble lei av hauger med tomme panteflasker på hybelen. Den første han ansatte var Silje, en tidligere rusavhengig med masse pågangsmot. Sammen begynte de å banke på dører og selge tjenesten. 

Chris skjønte raskt at de hadde knekt noen koder da det viste seg at 88 prosent av dørene de banket på ønsket å kjøpe tjenesten. I denne episoden av Impactpodden forteller han hvordan de har bygget opp et selskap som går i pluss. Medarbeiderne har i dag 30 ansatte med rusbakgrunn og over 2400 abonnenter på henting av avfall.

Du kan også laste ned og abonnere på podkasten gjennom Spotify og iTunes.

Spill av episoden direkte her:

Dato: 2019.10.07

I denne episoden har vi fått besøk av Chris Klemmetvold i Medarbeiderne.

Ingen kunder uten salg

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.