Forfatter: Ferd

Portrettbilde av Sigrid Midtun

Fotograf: Oda Hveem

SIGRID MIDTUN (47) er ny regnskapssjef i Ferd. Hun kommer fra en stilling som Senior Manager i Deloittes avdeling for Business Tax Compliance, hvor hun de siste to og et halvt årene primært har jobbet med skatteberegninger og skattemeldinger for norske døtre i internasjonale konserner. Sigrid har også fem års erfaring fra regnskap og skatt i verdipapirfondene til KLP og ti år fra Private Equity selskapet Reiten & Co. Hun er utdannet diplomøkonom fra BI. Fritiden tilbringes med mann og barn når tenåringsguttene river seg løs fra gamingen. Friluftsliv, hagearbeid og matinteresse står i fokus, og siste tilskudd i så måte er en vedfyrt pizza- og bakerovn i hagen.

Portrettbilde av Lise Almquist

Fotograf: Oda Hveem

KRISTIAN ALEKSANDER BAKKEJORD (35) er ansatt i Ferd Eiendom som Prosjektleder Bolig. Kristian har erfaring som prosjekteringsleder og prosjektleder fra Skanska og Veidekke, i Skanska har han også vært fagansvarlig for prosjekteringsledelse i byggvirksomheten. Han har i flere år jobbet med utvikling av tomten på og rundt Ensjø T-banestasjon, i nærheten av Ferds prosjekter på Ensjø. Kristian har en master i bygg- og miljøteknikk fra NTNU i Trondheim. Fritiden tilbringer han gjerne på sykkelsetet eller på ski, gjerne sammen med sin kone og to vimsete fuglehunder. Han setter også pris på byens mange konsertscener og spisetilbud.

Portrettbilde av Kristian Aleksander Bakkejord

Fotograf: Oda Hveem

LISE ALMQUIST er ny i Ferd Eiendom som Prosjektansvarlig Bolig. Hun har tidligere jobbet for LPO arkitekter, Nordic Office of Architecture og Dark. Lise har vært prosjektleder for flere bolig- og byutviklingsprosjekter i tidligfase, blant annet nytt regjeringskvartal, Vervet i Tromsø og Flytårnområdet på Fornebu. Hun er utdannet arkitekt og urbanist ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og Politecnico di Milano, og har også utdannelse innenfor journalistikk og kommunikasjon. Fritiden tilbringer Lise med mann og to barn, hund og katt, venner – og veldig gjerne på fjellet.