Team Swix har fått en pangstart på årets sesong og gleder seg til fortsettelsen. F.v.: Mikael Gunnulfsen, Eirik Mysen, Mattis Stenshagen og Jonas Vika. Foto: Brav

PANGSTART PÅ SESONGEN: Team Swix har fått en pangstart på årets sesong og gleder seg til fortsettelsen. F.v.: Mikael Gunnulfsen, Eirik Mysen, Mattis Stenshagen og Jonas Vika.

Forfatter: Ferd, ved Sissel Fantoft, Håvard Rønning og Team Swix
Foto: Brav

 

Team Swix har allerede gjort seg bemerket i sesongåpningen på Beitostølen. Med imponerende meritter som World Cup-seire og VM-gull i U23 innad i laget, sikter de mot World Cup-deltakelse denne vinteren.

Løperne på laget har et brennende ønske om å spre skiglede, og i podcasten «Skisporet» gir de verdifulle tips til både nybegynnere og erfarne skiløpere.

Når du velger gavetipsene fra Team Swix, gir du ikke bare en ting – du deler en lidenskap og en del av skikulturen. God jul og god tur ut i løypene!

Mikael Gunnulfsen anbefaler:

RaceX Superundertøy: Uansett om du er nybegynner eller erfaren skiløper, er RaceX superundertøy for herre/dame et must. Den gir optimal komfort, puster godt og sikrer kvalitet på det viktige underlaget som sitter inn mot kroppen. En ekstra bonus med trøyen, er at den ser stilig ut på afterski.

Smørejern med digital skjerm: Alle seriøse skiløpere må ha et smørejern i boden eller garasjen. Dette smørejernet tar deg opp et nivå fra de aller rimeligste, og sikrer at du kan preppe gode ski enten du skal gå konkurranser eller ut på tur i romjula. Husk at du må bruke maske når du jobber med smørejern.

Mattis Stenshagens favoritter:

Flytende glidere fra HS-serien: Disse enkle, effektive gliderne fra Swix passer for alle føreforhold. Spray på skiene, vent og vipps – du har forbedre glien. Faktisk, HS6 Liquid ble brukt på skiene til Mattis da han satte landslagsløperne på plass og ble nummer to i den finske sesongstarten i november.

Quantum-kvalitetsstaver: Team Swix gjør som verdenseliten, og bruker Triac-serien i konkurranser og på trening. Men dersom du vil et lite hakk ned på prisstigen, så anbefales Quantum 1, som er en supergod karbonstav. Perfekt til Birkebeinere og spreke mosjonister.

Jonas Vikas utvalgte:

Blizzard Midlayer Vest: En tjukk og god fleecevest for herre/dame som er perfekt før eller etter skituren, eller hvis du ønsker å se ekstra sporty ut på jobb.

RaceX Dry Superundertøy: En varmere variant i den populære RaceX-serien for herre/dame. Dette plagget er noe mer teknisk enn originalen, og er like behagelig under skijakka som inne på hytta etter skituren.

Eirik Mysens tips:

Rens og impregnering av felleski: Det er lite brukt blant de aller beste, men felleski fortsetter å vinne terreng blant turgåere. Visste du at skituren blir enda litt bedre hvis du behandler felleskiene dine riktig? De trenger både rens og impregnering for å unngå at fellen tar til seg vann – og glidsonen trenger glider slik som alle andre ski. Vi anbefaler å kjøpe en pakke med alt du trenger til felleskiene.

Triac-serien: For skiløpere som sikter høyt, er Triac-serien for herre/dame toppen av skibekledning. Team Swix bruker selvfølgelig denne på omtrent alle treningsøkter. Bær den med stolthet, uansett ambisjonsnivå.