Forfatter: Ferd, ved Hans Gudmund Tvedt.

Kåre Hinna (62) er begynt som prosjektansvarlig næring i Ferd Eiendom. Han har lang erfaring fra å lede utviklings- og byggeprosjekter, sist fra Oslo Areal, tidligere fra 15 år som medeier i et mindre konsulentfirma. De siste årene har han ledet prosjekter med fokus på gjenbruk og miljømessig og sosial bærekraft, fra før har han bred ingeniørerfaring fra blant annet vannkraftanlegg, oljeplattformer og flyhangarer. Kåre er utdannet sivilingeniør fra NTNU Bygg. Han er opprinnelig fra Stavanger, men har i 40 år hatt adresse Kolsås. Kåre er gift, har en voksen datter og et barnebarn på to år. Fritiden går med til turer i skog og mark og til fjells i inn- og utland, om sommeren også til båtliv, om vinteren teater og konserter.

 

Ester Lia (45) er ansatt som Business Controller i Ferd Eiendom, der hun blant annet vil bistå med å etablere gode økonomioppfølgingsrutiner og systemer for prosjektene. Esther har lang erfaring fra økonomisk oppfølging av byggeprosjekter fra både entreprenør- og byggherresiden. Det siste året har hun vært i Kirkens Bymisjon som Business Controller for eiendomsavdelingen, før dette var hun 14 år i Skanska Norge og Skanska Eiendomsutvikling, der hun jobbet med både bolig og næringsprosjekter, og dessuten bisto med transaksjoner, skatte- og avgiftsmessige problemstillinger og automatisering av rapporteringsprosesser.

Esther er siviløkonom med fordypning i prosjektadministrasjon fra Universitet i Agder. Hun bor i Drammen med mann og to barn, og fritiden tilbringes med familie og venner.

Christine Sandøy (47) er begynt i et vikariat som personlig assistent for Johan H. Andresen og Morten Borge. Etter en periode som hjemmeværende kommer hun til Ferd fra en stilling som Executive Assistant i investeringsselskapet EQT. Etter vikariatet vil Christine gå over i en rolle som Executive Assistant og rapportere til Ferds finansdirektør Hun har en bachelor i International Marketing fra Frankrike og er Master of Science i Marketing fra BI.

Christine elsker å reise og har bodd i Sveits og Frankrike som student, siden tre år i London med mann og to sønner på 13 og 16. På fritiden er hun veldig sosial og veldig glad i å lage mat – og kombinerer de to interessene så ofte som overhodet mulig.

Nina Hox-Meedom (45) er ny kunde- og markedsansvarlig for boliger i Ferd Eiendom. Hun har lang erfaring fra Skanska Eiendomsutvikling, hvor hun jobbet med konseptutvikling, salg og markedsføring av nyboligprosjekter, de siste årene med utviklingsprosjekter, som den digitale kundereisen, smarthusløsninger, kommersiell tilpasning av nye boligkonsepter og bærekraft som en verdi for boligkjøperne. Hun har tidligere erfaring som eiendomsmegler, og før dette som flyvertinne i SAS. Nina har mellomfag i psykologi, økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Oslo (nå OsloMet) og en bachelor i eiendomsmegling fra BI. Hun er gift og har en jente på ti år og en gutt på 1tretten. På Midtstuen bor de rett ved Marka, som brukes flittig gjennom hele året, enten det er løping, turer, langrenn eller sykling.