Pepperkakebyen-Lyst

Forfatter: Ferd, ved Signe Marie Sørensen.
Bildetekst: Bidragsyterne til Pepperkakebyen på Marienlyst ser ut til å ha knadd ut ideene sine godt, for her var det flere smakfulle ideer å ta med seg i videre utvikling av Lyst.
Foto: Oda Hveem.

Den 10. desember, idet ettermiddagsmørket senket seg, ble julelysene over Pepperkakebyen i Lille Studio tent. Markedsdirektør i Ferd Eiendom, Silje Strøm, tok turen innom for å se hva folk i området drømmer om av tilbud og aktiviteter på tomten.

– Koronarestriksjonene har satt en stopper for større medvirkningsaktiviteter på området den siste tiden. Derfor hadde vi lyst til å skape en hyggelig juleaktivitet som setter ideene i sving, samtidig som det forhåpentligvis tilfører området litt ekstra stemning i juletida, forteller Strøm.

Paviljongen med pepperkake-Lyst vil være opplyst og synlig for alle forbipasserende til godt over nyttår. Kanskje det vil vekke noen nye innspill hos befolkningen? I så fall vil det være gode muligheter for å dele dem i 2021.

Pepperkakebyen-Lyst
Pepperkakebyen-Lyst

Nonstopkledde vegger, melispyntede kanter og juletreskog på takene er noen av detaljene du kan la deg friste av hvis du legger turen om Marienlyst i julen.
Foto: Oda Hveem.