Forfatter: Ferd

Anders Holmlund

Foto: Dag Knudsen

Anders Holmlund (51) er ansatt som ny boligutviklingsdirektør i Ferd Eiendom. De siste ti årene har han jobbet med utvikling av boligprosjekter i Nordr, hvor han har vært prosjektleder, regiondirektør og nå sist investeringsdirektør. Før dette var han konsulent i kommunikasjonsbransjen, der han blant annet bisto kunder fra ulike deler av eiendomsbransjen med pressehåndtering, finansiell kommunikasjon og myndighetskontakt. Han har utdannelsen fra siviløkonomstudiet ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Anders har vokst opp på Kolbotn, men bor nå på Vinderen i Oslo med kone og to barn. Han trives godt på fjellet med familien, gjerne i skibakken eller i langrennsløypa.

Simon Lønne Mørkhagen

Foto: Dag Knudsen

Simon Lønne Mørkhagen (31) er begynt som Financial Controller i Ferd AS. Simon kommer fra BDO, hvor han har jobbet som revisor med prosjekt- og kundeansvar for selskaper først og fremst innenfor bil- og mobilitetsbransjen, eiendom og retail. I Ferd skal Simon hovedsakelig jobbe med eiendomsselskapene. Simon er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han er gift, bosatt på Høvik, har stående fuglehund og jaktstøvler – han er også tidligere aktiv storbåtseiler, og liker godt ting som går fort, både til vanns og til lands.

Ove Andre Taklo

Foto: Dag Knudsen

Ove Andre Taklo (44) er begynt som økonomidirektør i Ferd AS. Han kommer fra Aker ASA, der han var økonomidirektør de siste åtte årene med ansvar for finansiell rapportering, internkontroll, skatt med mer både for Aker ASA og Aker-konsernet som helhet. Før dette jobbet han elleve år som revisor i PwC. Ove Andre er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen BI. Han kommer opprinnelig fra Nordfjordeid, men har de siste 20 årene bodd på Bekkestua. Ove Andre er gift med Jing, og sammen har de en datter på 14 og en sønn på 11 år. Nyeste tilskuddet til familien er hunden Mila på ett år. På fritiden liker familien å være sammen på hytta på Nesbyen eller aller helst å dra på turer til utlandet.

Saskia Josephine Sterud

Foto: Dag Knudsen

Saskia Josephine Sterud (27) er begynt som Investment Professional i Ferd Capital. Hun kommer fra en stilling som analytiker i Carnegie, hvor hun arbeidet i fire og et halvt år, først med aksjeanalyse og senere kredittanalyse. Saskia har en BSc i Finance fra St. John’s University i Queens i New York, hvor hun også konkurrerte på skolens golflag. Hun er født og oppvokst i Oslo med fire storesøsken, bosatt på Frogner, og svært sportsinteressert. Saskia bruker fritiden til å trene, lese eller være med familie og venner.

Øyvind Svare Lorentzen

Foto: Dag Knudsen

Øyvind Svare Lorentzen (38) er ansatt i Ferd Eiendom som prosjektansvarlig på Bolig. Øyvind har en master i bygg- og miljøteknikk fra NTNU, og erfaring fra både Skanska og AF Eiendom, der han har jobbet de siste årene. I AF Eiendom har han vært prosjektleder og daglig leder på flere spennende boligprosjekter. Han er gift og har tre gutter i alderen fem til ni år. På fritiden går det i fjellsport, langrenn, jakt og friluftsliv, og generelt i aktiviteter som foregår ute.

Hans Jakob Humlevik

Foto: Dag Knudsen

Hans Jakob Humlevik (29) er begynt som Investment Professional i Ferd Capital. Han kommer fra Morgan Stanley i London, hvor han jobbet med M&A, børsnoteringer og kapitalinnhenting innenfor Business Services-sektoren i Europa. Før han flyttet til London studerte han ved Norges Handelshøyskole, og han har også hatt studieopphold ved Bocconi i Milano og i St. Gallen i Sveits. Privat er Hans Jakob veldig glad i ski, fjell og natur og gastronomi – og er dessuten tidligere aktiv basketballspiller. Han har hele seks brødre som han ofte bruker som turfølge.