Forfatter: Ferd

Foto: Dag Knudsen

AHSAN AHMED (36) begynte som Senior Business Controller i Ferd Eiendom i desember. Han kommer fra stillingen som Group Business Controller i Nordr, der han gjennom fire år hadde ansvar for rapportering av prosjektporteføljen i Norge og Sverige. Før dette jobbet han nærmere syv år som revisor i KPMG inn mot bygg- og anleggsbransjen. Ahsan har mastergrad i regnskap og revisjon fra BI med en masteroppgave innen verdsettelse, og har i tillegg tatt flere fag på NHH innenfor finansiell økonomi og økonomisk styring. Han er gift og har tre barn i alderen to til ni år – to jenter og en gutt. Fritiden går til å fotografere, lese og se historiske dokumentarer, og til å være sammen med venner og familie.

 

Foto: Dag Knudsen

ANNIKEN S. HOFGAARD (30) er ny Investment Professional i Ferd Impact Investing. Hun kommer fra konsulentselskapet McKinsey, der hun primært har jobbet med temaer knyttet til fornybar energi og bærekraft. Anniken har tidligere også jobbet som data scientist i oppstartsselskapet Spacemaker AI. Der fikk hun, i tillegg til en god dose programmeringserfaring, være med på å skalere et selskap fra ca. 15 til 115 ansatte, og videre frem til en exit. Anniken har utdannelse innen industriell økonomi og teknologiledelse (Indøk) ved NTNU, med fordypning i data og optimering, og tilbrakte et år på utveksling ved Harvard University i USA. Hun har et sterkt engasjement for tidligfase-selskaper med en positiv påvirkning av FNs bærekraftsmål. Og når hun ikke jakter på impact-selskaper, bruker hun det meste av tiden på familie, venner, trening og quiz — og til å løpe noen mil i uka. Og Anniken sier aldri nei til en match med løkkefotball hvis anledningen byr seg.

Foto: Dag Knudsen

INGVILD RYSSTAD SLOMMERUD (34) er ansatt i Ferd Eiendom som prosjektleder Bolig. Hun kommer fra Backe, der hun har arbeidet i tolv år, de siste som prosjektleder for totalentreprenøren Backe Romerike. Før dette høstet hun erfaring som byggherre i Backe Prosjekt. Ingvild har mastergrad i eiendomsutvikling fra NMBU. Hun er født og oppvokst i Oslo, men nå bor hun på landet, nærmere bestemt i Sørum – sammen med samboer, datter og to (og en halv) fuglehunder. Ingvild er lidenskapelig jeger, og bruker mesteparten av fritiden utendørs på jakt og jaktprøver.