I TREKKET: Supertalent Saad Abobaker Elmi (17) og Ferds Morten Borge.

Forfatter: Ferd, ved Hans Gudmund Tvedt
Foto: Næringslivet møter Østkanten

 

Næringslivet Møter Østkanten er et sosialt initiativ med fokus på integrering og nettverksbygging. Hovedvekten ligger på sjakk som en brobyggende aktivitet, og organisasjonen er den lokale grenen av den internasjonale aktøren Business Meets Chess & Kids.

PARSSJAKK: God plass og topp forhold for turneringen i toppetasjen i Ferds hovedkontor. Foto: Næringslivet møter Østkanten

I møtene arrangeres turneringer i parsjakk, der næringslivslivsledere eller idrettsprofiler og ungdom fra Oslo øst settes sammen i lag.

Men nettverkstreffene gir plass til mer enn sjakk, og møtet hos Ferd kunne også by på quiz, mingling og mat, og ga rikelig rom for deltakerne til å møte nye mennesker og utvide sitt faglige nettverk. Og til å ha det gøy.

Ferd stilte selv med solid deltagelse i turneringen med konsernssjef Morten Borge i spissen. Seieren gikk imidlertid til Øystein Fossum fra Atea og Erik Hovi fra Nordea, som kunne ta med seg hjem vinnertrofé i form av norskdesignet og sveitsiskprodusert Von Doren-klokke.