Par i solvegg påkledd Swix Blizzard anorak

Forfatter: BRAV.

Swixbutikken finner du her. Du finner også flere gode tips og produkter hos Brav, og deres andre merkevarer; Lundhags, Toko, Swixsport, Helsport, Bravteamwear, Skisporet og Ulvang.
Par i solvegg påkledd Swix Blizzard anorak

BLIZZARD ANORAK: Et stilig og funksjonelt skiturplagg for dager hvor beskyttelse mot vær og vind kan komme godt med. Passer for alle turvenner som også setter pris på vinterkos med lavere puls, og som gjerne trosser været. Blizzard Anorak er en moderne versjon av den gamle favoritten. Den store frontlommen er tilgjengelig til enhver tid, også med sekk på, og er en av mange gode grunner til at klassikeren har beholdt sin popularitet gjennom generasjoner. Foto: Brav.

Mann med Swix Blizzard XC jacket

BLIZZARD XC JACKET: Teknisk og funksjonell, foret, elastisk, komfortabel og varm. Blizzard XC Jacket er et skiplagg for kalde dager – det varmeste blant Swix’ dedikerte langrennsprodukter, laget av meget myke, lyddempende og svært elastisk materialer. Foto: Brav.

Kvinne med Swix Blizzard logo sweater

BLIZZARD JUMPER: Blizzard Jumper, teknisk materiale med høyere grad av elastisitet og høy isolasjonsevne gjør dette til en meget funksjonell, ikonisk og slitesterk ny-klassiker. BLIZZARD LOGO SWEATER: En høykvalitets ullgenser av superfin merinoull i nyretro ski-stil. Både design og kvalitet vil overlevere generasjoner. Kanskje en kommende klassiker på afterski, men også super til skiturer og annen utendørsmoro! Foto: Brav.