Illustrasjonsbilde av to snakkende mennesker

Forfatter: Ferd, ved Hans Gudmund Tvedt.

Portrettbilde av Camilla Krogh

Foto: Dag Knutsen

CAMILLA KROGH (43) er ny administrerende direktør for Ferd Eiendom. Hun kommer fra OBOS Eiendom, der hun var utleid som daglig leder for Ulven AS og Construction City Eiendom. Tidligere har hun mange år bak seg i Skanska Norge som byggherre og entreprenør. Hun jobbet blant annet som prosjektleder, regiondirektør og konserndirektør for byggevirksomheten. Camilla har i tillegg erfaring fra Undervisningsbygg Oslo KF. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU Bygg og miljøteknikk i Trondheim, og har i tillegg en MBA fra Norges Handelshøyskole. I tillegg til å være i supportergjengen til sine to fotball- og håndballspillende barn trener hun gjerne litt selv. Langrenn og telemarkskjøring er favorittene, mens styrketrening er blitt Camillas svar på førtiårskrisen. Se også intervju på side 4.

Portrettbilde av Linda Rath

Foto: Dag Knutsen

LINDA RATH (50) tiltrådte som resepsjonist i juni. Hun kommer til Ferd fra en sekretærstilling hos Grant Thornton Norge, der hun jobbet i elleve år. Tidligere har hun blant annet arbeidet som medisinsk sekretær på Sykehuset Asker og Bærum. Linda har to voksne barn på 21 og 28 år, og bor på Majorstuen i Oslo. På fritiden setter hun pris på å være sammen med familie og venner, liker å trene og gå på tur, og er glad i alt av kulturelle opplevelser.

Portrettbilde av André Reppe Buhagen

Foto: Dag Knutsen

ANDRÉ REPPE BUHAGEN (29) er det nyeste tilskuddet i Ferd Invest, der han startet som porteføljeforvalter i august. André har bakgrunn fra både selger- og kjøpersiden innen finans. Han startet yrkeslivet som analytiker i Swedbank (nå Kepler Cheuvreux), hvor han jobbet som Peter Hermanruds assistent i sitt første år som trainee, deretter som analytiker på selskaper innenfor eiendom, teknologi og fornybar energi. Etter tre år i Swedbank begynte André hos Pareto Asset Management hvor han jobbet som analytiker for to nordiske hedgefond. Etter et år i Pareto fikk André jobb som porteføljeforvalter i Strawberry, hvor han jobbet inntil nå nylig. André er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole med et utvekslingsopphold ved National University of Singapore Business School. Han er født og oppvokst i Oslo, bor på Bislett og bruker fritiden til trening, friluftsliv, reising og gaming.

Portrettbilde av Rikke Bjerke

Foto: Dag Knutsen

RIKKE BJERKE (33) er begynt som personlig assistent for eier/styreleder og konsernsjef. Hun kommer fra rådgivnings- og revisjonsselskapet BDO, der hun jobbet som personlig assistent for administrerende direktør i to og t halvt år. Før dette har hun nesten syv års erfaring som Executive Assistant i The Boston Consulting Group. Rikke er utdannet ved Handelshøyskolen BI (2011) og Norges Kreative Fagskole (2008), begge i Trondheim. Fritiden tilbringes i hovedsak sammen med venner og familie, og aller helst i Marka eller på fjellet, enten det er i joggesko eller med ski under bena.

Portrettbilde av Rikke Tobiasson Reinemo

Foto: Dag Knutsen

RIKKE TOBIASSON REINEMO (45) er begynt som Investment Professional og Co-Head i Ferd Capital. Hun har tidligere vært medlem av Ferd Advisory Board, og har jobbet tett med Ferd Capital-teamet gjennom sitt styrelederarbeid i Mestergruppen og Fürst de siste fem årene. Rikke startet sin karriere i McKinsey før hun gikk videre til Ferd Private Equity/Herkules i 2003. De siste seks årene har hun jobbet for seg selv med forskjellige styreroller samt investeringer. Rikke er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI Sandvika (1999). Hun er gift og har en jente på fjorten år og en gutt på sytten. Rikke er svært sportsinteressert, og fritiden har de senere årene gått mest til familie og sportsorganisering.

Portrettbilde av Petter Bay Braathen

Foto: Dag Knutsen

PETTER BAY BRAATHEN (34) tiltrådte i stillingen som prosjektsjef i Ferd Eiendom i august. Petter har erfaring fra store prosjekter fra utbyggersiden, sist hos Stor-Oslo Eiendom, der han blant annet arbeidet med boligprosjektet Frysjaparken med 900 boliger. Før dette har han erfaring fra Multiconsult og KLP Eiendom. Petter er utdannet sivilingeniør med bachelor fra Høgskolen i Oslo (nå OsloMet) og mastergrad fra NTNU i Trondheim. Utdannelsen er i ettertid supplert med enkeltemner i entrepriserett fra Universitetet i Oslo og finans fra Handelshøyskolen BI. Petter er gift og bosatt i Oslo, og er aktiv på fritiden med variert uorganisert idrett, der golf og klatring er det som fyller mesteparten av fritiden.