Camilla Krogh blir administrerende direktør i Ferd Eiendom

Ferd har ansatt Camilla Krogh som administrerende direktør i Ferd Eiendom, hun tiltrer stillingen i september. Ferd Eiendom har en portefølje med en samlet eiendomsverdi på omlag 12 milliarder kroner og har flere komplekse byutviklingsprosjekter under planlegging de neste årene.

Vi har lett etter en fremtidsrettet og motiverende leder til å videreutvikle eiendomsvirksomheten og vår satsing videre. Dette har vi nå funnet, og vi er svært fornøyd med at Camilla har takket ja til stillingen og vi ser frem til å få henne med på laget, sier Tom Erik Myrland.

Camilla har en lang karriere bak seg i Skanska, den siste perioden som konserndirektør med ansvar for Byggvirksomheten. De siste to årene har hun vært i OBOS Eiendom, utleid som daglig leder i Construction City Eiendom og Ulven AS. Hennes faglige erfaring vil utfylle og forsterke teamet, og hun har en lederstil som underbygger Ferds filosofi med å skape verdi gjennom andre. Hun har også en personlig profil som passer veldig godt med Ferds visjon og verdier.

Jeg er stolt og ydmyk over den tilliten Ferd har vist meg. Jeg har alltid hatt stor respekt for Ferd som selskap og det de har fått til. Det er et selskap med dyktige mennesker, de er fremoverlente og har høye ambisjoner for fremtiden. I tillegg har de verdier jeg kan identifisere meg med og det er viktig for meg. Det å få muligheten til å bli med på dette laget og utvikle Ferd Eiendom videre ser jeg virkelig frem til og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Camilla Krogh.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.