Nypreppede skiløyper på Sjusjøen

PÅSKELYKKE: Nypreppede løyper badet i vintersol – bedre blir det ikke! Her fra Sjusjøen.

Forfatter: Ferd, ved Sissel Fantoft
Foto: Skisporet.no

 

Med skisporet.no ser du enkelt hvor det finnes nypreppede langrennsløyper, og hvor lenge det er siden de sist ble preppet ved bruk av fargekoder.

– Vårt viktigste mål er å sikre at alle skiløpere, uansett nivå, skal få en best mulig skitur. Vi vil gjøre det så enkelt som mulig å finne gode skispor og løyper, og på den måten bidra til at flest mulig kommer seg ut i naturen. Vi har derfor valgt å investere i en ny og moderne plattform med nye tjenester som skal komme brukerne til gode, forteller Director of New Business Mette Ulven i Brav.

Den første versjonen (beta) ble lansert 15. desember. Plattformen vil kontinuerlig videreutvikles med flere nye tjenester. 

Mette Ulven

NY OG MODERNE PLATTFORM: Mette Ulven er Director of New Business i Brav og ansvarlig for den nye langrennsportalen. Foto: Brav

Etterspurte tjenester

I den oppgraderte versjonen av skisporet.no er det lagt til rette for at det skal være enkelt å finne forslag til turer man kan gå og preppestatus på disse.

– I tillegg har vi utviklet en løype planlegger der brukeren kan lage sine egne ruter. Det er også mulig å laste ned gpx-filer og laste dem inn på sportsklokken sin, slik at man får hjelp til å finne frem underveis når man er ute og går en planlagt tur, sier Ulven.

Kjernefunksjonalitet som live preppestatus, smøretips og forhåndsdefinerte turforslag er fortsatt åpen og tilgjengelig for alle, mens de nye tjenestene tilbys gjennom premium-medlemskap for sluttbruker.

– Digitalt distansekort og preppestatus-varsling på dine favorittløyper er tjenester som er under utvikling i premium-tjenesten. Gjennom å etablere en premium-modell legger vi til rette for at sluttbrukerne selv kan være med på å finansiere videre drift og videreutvikling av etterspurte nye tjenester, opplyser hun.

skisporet.no oversiktskart

OPPDADERT: På skisporet.no får du live preppestatus på skiløyper over hele Norge. Illustrasjon hentet fra Skisporet.no

skisporet.no

  • Norges største ski- og langrennsportal.
  • Viser live preppestatus på 28 000 kilometer med skiløyper i Norge, som utgjør ca. 75 % av det totale løypenettet.
  • 1400 GPS-enheter er montert i tråkkemaskiner og snøscootere.
  • Etablert i 2006. Brav Norway AS kom inn på eiersiden i 2014.
  • Holder 1,8 millioner nordmenn oppdatert med prepareringsstatus på smarttelefon, nettbrett og PC.