Årets sosiale entreprenør

Årets Sosiale Entreprenør deles i år ut for 11. gang. Her fra fjorårets kåring der iMAL stakk av med seieren. Foto: Hanne Sagstuen.

Utdelingen i år blir digital, og derfor er det desto viktigere at så mange som mulig av dere blir med og støtter, heier og feirer det viktige arbeidet sosiale entreprenører gjør – og selvfølgelig de flotte finalistene og vinneren 🎉

Meld deg på her.

En halv million til selskapsutvikling

Årets Sosiale Entreprenør er en hederspris som deles ut av Ferd Sosiale Entreprenører for 11. gang. Vinneren får med seg en gavesjekk på en halv million kroner til videre utvikling av selskapet, og andre- og tredjeplassen får en gavesjekk på 50 000 kroner hver. Årets jury bestod, i år som i fjor, av medlemmer fra organisasjoner som bidrar til at de sosiale entreprenørene lykkes. Hvert jurymedlem har nominert to til tre selskaper hver, og sammen har de stemt frem tre finalister og kåret en vinner. 

Samtale med Innovasjon Norge

Statsminister Erna Solberg og juryleder og Ferd-eier Johan H. Andresen deler ut prisen.

Vi har også invitert Innovasjon Norge til samtale om satsingen de gjør på sosiale entreprenører. Har du spørsmål til Innovasjon Norge? Da kan du stille det direkte under sendingen eller sende inn til oss i forkant.

Demo Day med 10 helt nye løsninger på arbeidsinkludering 

Du kan i tillegg bli med på Impact Startups Demo Day på samme stream fra kl.13.30. Her vil 10 talentfulle startups pitche sin løsning foran kunder, samarbeidspartnere og støttespillere. Dette er vår akselerator for oppstartsselskaper som løser samfunnsutfordringer, som denne høsten har jobbet med noen av Norges mest spennende selskaper som jobber for å få flere i arbeid.  

Bli med oss på deres Grand Finale og hør hvilke spennende planer disse selskapene og Impact StartUp har for framtiden. Dette er to tettpakkede timer med fullt fokus på noen av fremtidens viktigste gründere og vi gleder oss til å feire de sammen med deg!

Dato: 2. desember
Tid: Impact StartUp Demo Day kl. 13.30 – 15.00
Kåring Årets Sosiale Entreprenør kl. 15.00 – 15.35

​Program: 

  • Samtale med Innovasjon Norge om deres arbeid med sosiale entreprenører
  • Vi presenterer finalistene
  • Statsminister Erna Solberg annonserer vinneren
  • Vi feirer Årets Sosiale Entreprenør 2020🥳🏆

Klikk her og meld deg på kåringen av Årets Sosiale Entreprenør og/eller Impact StartUps DemoDay. Du kan også lese mer om prisen, finalistene, juryen og tidligere vinnere her.