Sosent-konferansen
2020

Tema: Økt lønnsomhet med fordomsfri rekruttering

WEBINAR 26. OKTOBER 09.00 – 11.00

Arbeidet med sosiale entreprenører har vist oss at personer med hull i CV-en ofte sitter på kompetanse, verktøy og tankesett som kan være nyttig for større virksomheter. Mange av de som kommer fra utenforskap har sterk motivasjon og lojalitet til de som gir dem en mulighet. Dette bidrar til et mer mangfoldig miljø på arbeidsplassen og bedre trivsel for alle. Våre erfaringer støttes også av forskning, som viser at mangfoldig rekruttering styrker bunnlinjen. Men hvordan gjøres det i praksis?

Kunnskap og verktøy for rekruttering fra utenforskap

Mandag 26. oktober åpner statsminister Erna Solberg årets Sosent-konferanse, hvor godt etablerte selskaper får kunnskap og verktøy som gjør det lettere å rekruttere folk med hull i CV-en. Konferansen er spesielt relevant for næringslivsledere og de som jobber med rekruttering.

Dette får du på konferansen:

  • verktøy for å jobbe systematisk med rekruttering av folk med hull i CV-en
  • innblikk i hvilke utfordringer man kan støte på og hvordan disse kan løses
  • kunnskap om ulike modeller for arbeidsinkludering
  • inspirasjon til hvordan ditt selskap kan bidra i inkluderingsdugnaden

Digital oppfølging og tilbud om sparringspartner

Konferansen følges opp med en faglig samling for HR-ledere som vil lære mer. I tillegg vil selskaper som ønsker å gå ytterligere i dybden, få tilbud om en skreddersydd workshop for å kartlegge dagens praksis og hvilke endringer som kan være nyttige. Deltakerne får også mulighet til å kobles mot sosiale entreprenører i og utenfor Ferd-porteføljen, som har lang erfaring med arbeidsinkludering.