Brynsveien 14 er et kontorprosjekt som ligger sentralt ved inngangsporten til Helsfyr, med gangavstand til både Bryn og Helsfyr T-banestasjon. Nybygget er utviklet av Ferd Eiendom og har plass til ca. 650 arbeidsplasser. Det får både café, bedriftsrestaurant og en flott takterrasse. Kontorene er miljøsertifisert til Breeam Very Good, med passivhusskall og energiklasse A. I tillegg er det etablert gode, grønne mobilitetsløsninger for leietakerne i bygget.

Lowell er Europas nest største aktør innen kreditthåndtering og tilbyr helhetsløsninger innen fakturering, betalingstjenester, inkassotjenester, kjøp av fordringer og omfattende analysetjenester.

Finansdirektør i Lowell, Kay Wågbø, forteller hvorfor Lowell valgte dette kontorprosjektet som sin nye adresse.
– Lowell er et selskap i vekst og trenger moderne lokaler med fleksible løsninger for et dynamisk arbeidsmiljø. Vi kjenner området godt og ser på Bryn som et meget attraktivt område med sin sentrale beliggenhet. Det er enkelt tilgjengelig enten du kommer med bil, buss, tog eller bane. Når prosjektet i Brynsveien 14 dukket opp oppfylte det alle våre krav. Det har blant annet noen meget spennende, miljøvennlige løsninger våre ansatte gleder seg til å ta i bruk, som grønne mobilitetsløsninger, samt et eget sykkelverksted. Vi er sikre på at disse lokalene vil gjøre Lowell til en enda mer attraktiv arbeidsgiver og bidra til å oppfylle vårt mål om å gjøre kreditthåndtering bedre for alle.