Illustrasjon: Mestergruppen

Ferd Eiendom og Mestergruppen kjøpte den attraktive tomten sammen i 2012. Det første feltet, B5, hadde salgsstart tre år etter. Til neste år er det planlagt å starte byggingen av feltet som legges ut for salg i disse dager. Tomten ligger solrikt til, og består av et bredt utvalg leiligheter og rekkehus med nærhet til barnehager, skole og idrettsanlegg, i tillegg til Strømmen storsenter og togstasjonen.

Les mer om Bråtejordet, og meld din interesse her.

Sentralt og landlig
Beliggende imellom Oslo og Gardermoen, har de omlag 12 500 strømlingene enkel tilgang til både hovedstaden og resten av verden. Bråtejordet ligger perfekt til for dem som ønsker nærhet til naturen og trygge rammer for barna, uten at det går på bekostning av yrende byliv, kultur og karrieremuligheter.
–  Beliggenheten gjør det mulig å komme seg mye rundt uten å måtte ty til bilen. I tillegg går all biltrafikk langs boligområdet og ned i p-kjeller. På denne måten er selve boområdet tilnærmet bilfritt, noe som gjør Bråtejordet til et veldig trygt og grønt område, forteller prosjektsjef Ragnhild Forslund. Hun understreker at parkeringen selvfølgelig har godt med ladepunkter til el-bil, som legger grunnlaget for en miljøvennlig og fremtidsrettet livsstil.

Godt nabolag
Prosjektet består av rekkehus og ulike ett- til femromsleiligheter fra 37 til 150 kvadratmeter, og har fasiliteter som skal kunne dekke de fleste behov. Det skaper en fin nabolagsdynamikk med en god sammensetning av mennesker i ulike faser av livet.
– Det at vi kan tilby et stort utvalg boliger, gjør at alle skal kunne finne noe som passer for nettopp dem, sier Forslund. Hun forteller om en god prosess, der lagspill settes høyt både av Ferd og Mestergruppen.

Du kan lese mer om samarbeidet i Ferdmagasinet 03/2019.

Eiendomsmeglere for prosjektet er Tom Z. Bliksmark, tlf. 90 92 59 04, og Lene Markegård, tlf. 91 82 39 23. Ring for en boligprat, eller meld din interesse her.