Administrerende direktør i Indra Navia, Eldar Hauge, er godt fornøyd med den nye lokasjonen. Leiekontrakten ble signert i 2015 og etter en lang og god prosess mot et ferdig bygg kan selskapet nå utvikle seg videre i effektive og skreddersydde lokaler. Ferd Eiendom er stolte av å kunne åpne det tredje bygget i rekken av flotte kontorbygg i Hagaløkkveien.

Asker Tek er et flerbrukerbygg med totalt 16.300 kvm og et potensiale til å huse inntil 830 arbeidsplasser. Det er et breeamsertifisert fullservicebygg, med energiklasse A og Ferd Eiendom har valgt å fokusere på fremtidens tekniske løsninger. Thorbjørn B. Sele har vært prosjektdirektør for bygget og ledet åpningsmarkeringen med en spesiell takk til Skanska Norge som har bygget prosjektet uten personskader i hele byggeperioden. Det var musikkbidrag fra Pop-rommet, omvisning i bygget og servering til alle fremmøtte. 

2/3 av bygget er utleid og samtlige leietakerne driver med teknisk utvikling, både innen luftfart, farmasi og rådgivning. I 4.etasje åpner Evolve et fleksibelt kontorfellesskap i løpet av 2018, noe som vil bidra til aktivitet og etterspurte fleksible arbeidsplasser som kan leies. Med Evolve vil vi kunne inkludere mindre selskaper som ønsker å være en del av det utviklende miljøet i Asker Tek.