Mestring og matglede - Inshallah!

Mestring og matglede - Inshallah!

Mestringsguiden gir flyktninger hjelp til selvhjelp i bosettingsfasen og driver Aleppo Bahebek og Injera Palace, to av 10 matboder på Vippa.

I hele sitt liv har Ragnhild Slettner hjulpet mennesker. Da flyktningstrømmen traff Norge i 2015, innså hun at hun ikke trengte å reise verden rundt for å kunne bidra. Hjemme på St. Hanshaugen begynte hun å bosette syrere privat gjennom finn.no. Som takk ble hun invitert på mange smakfulle middager. Hun falt pladask for både maten og menneskene, og gründerfrøet var sådd.  I dag har Ragnhild og makker Christine Pramm tre spisesteder og et cateringselskap med syrisk og eritreisk mat. Lange køer og fornøyde kunder vitner om at de har truffet et marked. 

I denne episoden av Impactpodden forteller gründeren om veien fra frivillighet og trygg jobb i kommunen til målet om å drive Norges første sosiale restaurantgruppe.

 

Du kan også laste ned og abonnere på podkasten gjennom Spotify og iTunes.

 

Spill av episoden direkte her:

Dato: 2019.12.04

I denne episoden har vi fått besøk av Ragnhild Slettner fra Mestringsguiden.

Mestring og matglede - Inshallah!

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.