Er du en av de som tenker «jeg er ingen selger”? Da er denne episoden for deg. Hva er det som gjør salg så vanskelig for noen, og hva kjennetegner de som lykkes? Den største sperren for mange gründere ligger i eget hode – nemlig deres egne holdninger til salg.

Som regel er gründeren selv den beste til å forklare hvorfor idéen er god, så hvilke hindre møter du i din salgsprosess? Blir du for teknisk? Klarer du å se problemet fra kundens side? Har du gjort hjemmeleksa di og trent på salg i forkant av kundemøtet? Har du klare mål for hva hvert møte skal føre til? Og husk at hvert nei er en mulighet for å lære – følger du med i timen?

I fjerde episode av Impactpoddens andre sesong lærer du mer om salg og hvor viktig det er å forstå kunden. Vi ser på hvilke salgsmål du bør sette deg. Og bør du gå i salgsmøter alene eller er det lurt å ha med noen? Du lærer trinnene i en salgssamtale, hva kjøpssignaler er, speiling og hvordan du sikrer et salg.

I studio møter du Katinka Greve Leiner i Ferd Sosiale Entreprenører, og Lise Arvesen og Chris Klemmetvold Sandvik fra Impact Startup.

Spill av episoden direkte her:

Du kan også laste ned og abonnere på podkasten gjennom Spotify og iTunes.