Vi søker Finansiell Controller

FC

Ferd er et familieeid norsk investeringsselskap med en visjon om å «skape varige verdier og sette tydelige spor». Konsernet satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer og eies av Johan H. Andresen med familie. Ferd omfatter fem forretningsområder. De fire kommersielle forretningsområdene har ulike investeringsmandater, men konkurrerer på like vilkår om tilførsel av kapital. I tillegg har konsernet et omfattende engasjement innenfor sosialt entreprenørskap.

Ferd AS med sine fem forretningsområder har et stort økonomi- og finansmiljø og vi søker nå etter en finansiell controller som vil få ta del i selskapets konsernregnskap. Stillingen vil inngå i et kompetent miljø hvor du vil rapportere til selskapets konsernregnskapssjef.

Arbeidsoppgaver

  • bidra i utarbeidelsen av månedsrapporten og årsregnskapet inkl. konsernregnskapet
  • utarbeidelse av årsregnskaper og ligningspapirer
  • utarbeidelse og gjennomgang av avstemninger
  • bistå i utarbeidelsen av Ferds verdijusterte egenkapital
  • bidra til kontinuerlig utvikling, automatisering og effektivisering i økonomifunksjonen 

Kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse
  • 2-4 års relevant erfaring, gjerne fra revisjon
  • god regnskapsforståelse og erfaring fra konsolidering
  • gode datakunnskaper og erfaren bruker av Excel
  • gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper
Vi søker en initiativrik og engasjert person med interesse for regnskapsfaget. Du er nøyaktig og analytisk med sans for detaljer. Videre jobber du selvstendig, men trives med samarbeid og kommuniserer godt med andre. Du er strukturert og pliktoppfyllende og har høy integritet. At du overholder både interne og eksterne tidsfrister er en selvfølge.

Det tilbys
En utfordrende og sentral stilling i et familieeid konsern. Du vil få jobbe i et selskap som er i stadig utvikling, med et kompetent arbeidsmiljø preget av faglig bredde innen økonomi og finans.
Virker dette interessant ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.