God salgsstart for Tiedemannsparken

1474-06-SEL-e-04_building_D_R03.jpg

Ferd Eiendom og Selvaag Bolig har lansert samarbeidsprosjektet Tiedemannsparken i markedet. Lørdag 30. mars var det salgsstart for det nye boligprosjektet på Ensjø. Boligkjøperne har mottatt prosjektet med begeistring, og hele 52 av de første 91 leilighetene ble solgt ved salgsstart. 

Boligprosjektet Tiedemannsparken består av 322 nye boliger på en av Ensjøs beste tomter. Prosjektet består av 4 husblokker, hvorav det er hus A med 91 leiligheter som ble lagt ut for salg. Boligene vil ligge stille og rolig til inn mot Tiedemannsparken, med lekeplasser og turveier, derav også prosjektnavnet. Beliggenheten er god, med kort gangavstand til T-banestasjon. I dette prosjektet har arkitekten tegnet flotte leiligheter med romslige balkonger og gode solforhold. Mange får fin utsikt over grønne parkdrag som omgir prosjektet.

Prosjektet skal bygges på eiendommen der den tidligere J. L. Tiedemanns Tobaksfabrik i mange år var en hjørnestensbedrift på Ensjø. Deler av fabrikken sto på den tomten det nå skal bygges på, og er allerede revet for å gi plass til de nye boligene. Neste salgstrinn i prosjektet vil bli hus B som vil legges ut for salg før sommeren i år. Det blir byggestart til høsten 2019. Veidekke Entreprenør er allerede kontrahert til å stå for byggingen av boligene.

For mer informasjon se https://www.selvaagbolig.no/oslo/tiedemannsparken/

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.