Ferd og Credo Partners etablerer samarbeid om fremtidige investeringer i små og mellomstore selskaper

Credo Partners og Ferd etablerer et finansielt samarbeid, der Ferd blir den potensielt største investoren i Credos fremtidige porteføljeselskaper.

Credo Partners har siden 2003 utviklet bedrifter gjennom krevende situasjoner, og har etablert seg som en ledende aktør i Norge for investering og verdiutvikling av små og mellomstore selskaper. Mange små og mellomstore selskaper i Norge og Norden har gode markedsposisjoner i attraktive nisjer, men mangler kompetanse og ressurser til å utvikle seg til store profesjonelle forretningssystemer. Credos investeringsfilosofi og arbeidssett er spesielt tilpasset mulighetene og behovene disse selskapene har.

Credo fokuserer på selskaper med omsetning mellom 100 og 500 millioner kroner og som står overfor betydelig verdiskapingspotensiale. Credo innhenter ny egenkapital for hver enkelt investering, og det er denne fremtidige egenkapitalen Ferd nå kommer til å bli en del av. Samarbeidet med Credo gir Ferd attraktiv finansiell eksponering mot SMB-virksomheter, og konkurrerer ikke med Ferds øvrige investeringsvirksomhet rettet mot større selskaper.

Bak Credo står en bred gruppe av individuelle investorer med industriell kompetanse og nettverk, og Ferd blir nå den største av disse finansielle investorene. Samarbeidet med Ferd vil styrke investeringsplattformen betydelig, og bidra til at Credo kan utvikle enda flere virksomheter fremover.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.