​Toppmøte for sosiale investorer!

Er du en sosial investor eller ønsker du å investere i sosial verdiskaping? Bli med på Europas viktigste møteplass for investorer med sosiale ambisjoner på Sentralen 9.-10. november! Meld deg på EVPA-konferansen med kode "Partner30" og få 30% rabatt. For nye aktører på feltet starter konferansen allerede 8. november med et kræsjkurs i venture filantropi og sosiale investeringer. 

Program
Påmelding

Europeisk møteplass
The European Venture Philanthropy Association (EVPA) arrangerer årlig en konferanse som settes opp i ulike europeiske byer. Nå er turen for første gang kommet til Norden og Oslo. Ferd Sosiale Entreprenører (Ferd SE) er vertskap for konferansen, i samarbeid med Oslo kommune, Sparebankstiftelsen DNB, SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus og TDVeen

Økt interesse fra stiftelser
Ferd SE har fulgt utviklingen av Venture Philanthropy i Europa over flere år, blant annet gjennom medlemskapet i EVPA. Nå ønsker Ferd SE og samarbeidspartnerne å invitere flere norske stiftelser og investorer til å satse på sosial verdiskaping.

- Vi opplever stor interesse fra norske stiftelser som ønsker å investere i sosiale entreprenører og sosial effekt. Årets EVPA-konferanse er en gyllen anledning til å lære av ledende aktører fra hele Europa. Mange europeiske stiftelser og fond har lang erfaring med å investere i sosial effekt og vil dele sine erfaringer med norske aktører. Samtidig er det interessant for europeiske aktører å lære av norske stiftelsers innovative prosjekter i samarbeid med offentlige og private ideelle aktører, sier Katinka Greve Leiner, direktør i Ferd SE.

Kræsjkurs i sosiale investeringer
Ønsker du å investere i sosial verdiskaping, men lurer på hvor du skal begynne? Da er kanskje et kræsjkurs i venture filantropi og sosiale investeringer akkurat det du trenger! På kræsjkurset 8. nov vil du lære mer om:

Investeringsstrategier
Gavevirksomhet – hvordan kan man utvide eget handlingsrom? (Sparebankstiftelsen DNB og SpareBank 1 Østfold Akershus)
Effektinvesteringer: måling av resultater, hvordan begynne og hvordan avslutte en investering

Meld deg på EVPA-konferansen på Sentralen 8.-10. november med kode "Partner30" og få 30% rabatt!

Vel møtt!
Hilsen Ferd Sosiale Entreprenører

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.