Gode tips til julegaver som gir mening og verdi!

Julegave tips

Moving Mamas
Hjelper innvandrerkvinner inn i norsk arbeidsliv. De har en rekke håndlagede produkter designet av anerkjente norske designere. Materialene som blir brukt er bærekraftige overskuddsmaterialer, som de får fra deres samarbeidspartnere. De er stolte over å kunne tilby miljøvennlige og samfunnsfremmende produkter.

No Isolation
KOMP lar digitale barn og barnebarn dele bilder, meldinger og gjennomføre videosamtaler med sine analoge besteforeldre. 


Asfalt
Er et gatemagasin som selges av mennesker med ruserfaring, og som er i en vanskelig livssituasjon. Gatemagasin finnes i flere norske storbyer, blant annet Oslo og omeng (=Oslo), Bergen (Megafon), Trondheim (Sorgenfri) og Tromsø/Bodø (Virkelig/Ekko).
Lese mer om årets kokebok med gode middagstips her. Den kan bestilles ved å sende e-post til Daglig leder Christine Midbøe. 


POPrommet
Hovedtanken med POPrommet er å bringe mestring, glede, motivasjon, utvikling, engasjement og MUSIKK inn i livene til de som ønsker eller trenger det.
Gi bort et semester med valgfri undervisning.  Du kan lese mer om undervisningen her eller sende e-post for å bestille gavekort.

 

Medarbeiderne
De henter glass- og metallemballasje fra bedrifter og husstander for å skape arbeidsplasser for tidligere rusavhengige.
Gi bort ½ års abonnement på Lettvint Privat. Les mer om Medarbeiderne her og evt. send e-post


Barnas Plattform
Kurset som bidrar med gode stunder for hele familien – og som tilrettelegger for at barn vokser opp med en god selvfølelse og selvtillit! Les mer her og «Bestill kurs og foredrag»


Forskerfabrikken
Arbeider for at flere barn og unge skal bli mer interessert i realfag, og bidra til at de forstår disse fagene bedre. 

Himmelkalenderen 2019 - kalender for alle som er interesserte i universet.
Bok: Sansenes vidunderlige verden

Finn flere morsomme gaver i deres nettbutikk.

Intempo
Tilbyr hjelpemiddel for barn med språklige og motoriske utfordringer. I dag vet vi bedre enn «å vente og se», derfor er fokuset på tidlig innsats større enn noen gang. Bravo-leken passer for barn fra 0-12 år som har som målsetning å trene på begreper og avkode språket. Bravo-leken har bidratt til at flere knekker lesekoden og til at barn med spesielle behov får et økt ordforråd og forståelse for begreper.
Bravo Mini, egner seg for de, som venter eller nettopp har fått barn, og Bravo Skills, for de som har barn mellom 1 og 6 år.
Se hjemmesiden for flere produkter.

Håper dette lille utplukket fra noen flotte entreprenører ga inspirasjon til julehandelen. Ha en riktig god jul! 

 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.