Åpent hus

Åpent hus 2018

Har du lyst til å ta en prat om sosialt entreprenørskap, dele dine idéer eller bli bedre kjent med oss i Ferd Sosiale Entreprenører? 

Vi inviterer til Åpent hus fra kl.12.00 - kl.14.00 i våre lokaler i Dronning Mauds gate 10, 10. etg., følgende datoer i 2020:

Åpent hus 1. september     Klikk her for påmelding

Klikk på aktiv lenke eller send e-post til: post@ferd.no

Hvorfor Åpent hus?
Ferd Sosiale Entreprenører ønsker å møte sosiale entreprenører og andre som er interessert i å høre mer om sosialt entreprenørskap. Det er flere som ønsker å snakke med oss enn vi har kapasitet til å møte en-til-en og vii arrangerer derfor Åpent hus fire til seks ganger i året. Arrangementet er en arena for å møte ulike entreprenører, personer og aktører som er interessert i sosialt entreprenørskap og sosial effekt. Det er også en arena for nettverksbygging for de som er interessert i dette feltet.

Vi har tidligere hatt besøk av både entreprenører, kommuner, kommersielle aktører, potensielle kunder, offentlige instanser og NGO’er.

Program
På Åpent hus presenterer vi Ferd Sosiale Entreprenører, hvem vi investerer i og hvordan vi jobber. Etter en innledende presentasjon deler vi inn i grupper for å fortsette samtalene. Gruppene deles inn ut fra hvem som er tilstede og hva man er interessert i.

Velkommen!

Hilsen Ferd Sosiale Entreprenører

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.