Vi søker Senior Investment Manager/forretningsutvikler

Vi søker en Senior Investment Manager/forretningsutvikler som kan være med å drive frem utviklingsprosesser hos selskapene vi investerer i.
Vi søker en Senior Investment Manager/forretningsutvikler som kan være med å drive frem utviklingsprosesser hos selskapene vi investerer i.

Ønsker du å bruke din erfaring og kunnskap om forretningsutvikling og godt eierskap til å skape positiv effekt for utsatte mennesker i Norge? Da er kanskje du vår nye kollega! Vi garanterer uttelling for hjertet og utfordringer for hodet! 

Ferd Sosiale Entreprenører (Ferd SE) investerer i sosiale entreprenører med målbare sosiale resultater, og bidrar til å styrke deres marked. Vi bidrar med kapital, kompetanse og nettverk til selskapene i et aktivt partnerskap med tydelige milepæler og sosiale ambisjoner. De sosiale entreprenørene i Ferd-porteføljen hadde livsendrende påvirkning på rundt 22000 mennesker med sine nyskapende løsninger i 2018.

Ferd SE har de siste årene også engasjert seg på eiersiden i selskap som kombinerer en sterk sosial agenda med en robust forretningsmodell, og som er modne for nye eiere i partnerskap for å realisere ambisiøse vekstmål. Vi vil derfor finne en kollega som kan styrke teamet vårt i et videre profesjonelt og aktivt eierskap – med et stort hjerte for å videreutvikle sosialt entreprenørskap i Norge.

Du har investert i eller vært med på å starte selskaper tidligere, og vet hva som kreves for å hjelpe et ferskt selskap å lykkes. Styreerfaring er en fordel, og gjerne forståelse for det offentliges mange roller – men du må først og fremst like det å aktivt drive frem utviklingsprosesser hos selskapene.

Vi garanterer deg uttelling for hjertet i tillegg til utfordringer for hodet.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Høyere økonomisk/teknisk utdannelse
  • Minimum 10 års erfaring med aktiv utvikling og eierskap av selskap
  • Investeringserfaring
  • Gode resultater fra innovasjonsprosesser
  • Erfaring fra styrearbeid vil være en fordel
  • Meget gode skriftlige og muntlige kunnskaper i norsk og engelsk

Vi ser etter en person som identifiserer seg med Ferds visjon og verdigrunnlag. Du beskrives av andre som initiativrik, handlekraftig og lyttende. Du har stor grad av ansvarsfølelse og liker å se andre rundt deg lykkes. Vi søker deg som evner å bygge nettverk, som er kreativ og løsningsorientert og som ønsker å bidra til at vi kan utvikle enda flere profesjonelle sosiale entreprenører i årene som kommer.

For mer informasjon, kontakt Visindi AS ved Christian Heiberg, tlf. 992 98 574, Atle Ronglan, tlf. 966 27 089, Mona Wille, tlf. 402 15 106 eller Frederic Moger, tlf. 415 48 884. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad med CV sendes snarest.

Les mer om stillingen her.

 
Tilbake til nyheter

Ta kontakt

Katinka Greve Leiner

Katinka Greve Leiner

Direktør - Ferd Sosiale Entreprenører

Les mer
Erfaring: Innovasjon Norge (divisjonsdirektør Kommunikasjon og strategi) Burson-Marsteller (kommunikasjonsrådgiver) Arbeiderpartiet (politisk rådgiver) Utdannelse: Sivilingeniør (Norges Tekniske Naturvitenskapelige Universitet) Styreverv: Livsglede for Eldre (styremedlem) FORNY, Forskningsrådets program for innovasjon (styremedlem) Den Sociale Kapitalfond (styremedlem) EVPA, European Venture Philanthropy Association (styremedlem)

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.