Velkommen til Demoday 2019🎉

På Demoday pitcher deltakerne i Social Startup 2019 i Marmorsalen på Sentralen. Foto: Alex Asensi
På Demoday pitcher deltakerne i Social Startup 2019 i Marmorsalen på Sentralen. Foto: Alex Asensi

87 selskaper søkte om plass i Social Startup 2019 og 10 fikk muligheten til å delta i akseleratorprogrammet. Nå er selskapene snart i mål og det er tid for feiring🎉 Bli med å se deltakerne pitche noen av Norges mest spennende og innovative løsninger på samfunnsutfordringer!

Demoday 4. juni blir du bedre kjent med både selskapene og programmets planer for en nordisk satsning. Og hvis du ønsker å ha en en-til-en prat med noen av selskapene, er det anledning til det i lunsjen.

Du kan lese mer om selskapene du møter på Demoday her.

Når?
Tid: Tirsdag 4.6.19
Sted: Marmorsalen, Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Program:
09.00 Dørene åpner, lett frokost og kaffe
09.30 Velkommen ved Social Startup
09.50 Pitcher fra selskap
10.30 Pause
10.45 Pitcher fra selskap
11.15 Lunsj og møter med selskapene

Ønsker du å delta? Da kan du melde deg på her.
Velkommen!

Hilsen Social Startup-teamet

Om Social Startup
Social Startup er et seks måneders skreddersydd akseleratorprogram for tidligfase-selskaper som løser samfunnsutfordringer. Programmet gir selskapene det de trenger for å skape en solid forretningsmodell og størst mulig verdi for samfunnet. Social Startup Norge er initiert av Ferd Sosiale Entreprenører og gjennomføres i samarbeid med SoCentral

 
Tilbake til nyheter

Ta kontakt

Katinka Greve Leiner

Katinka Greve Leiner

Direktør - Ferd Sosiale Entreprenører

Les mer
Erfaring: Innovasjon Norge (divisjonsdirektør Kommunikasjon og strategi) Burson-Marsteller (kommunikasjonsrådgiver) Arbeiderpartiet (politisk rådgiver) Utdannelse: Sivilingeniør (Norges Tekniske Naturvitenskapelige Universitet) Styreverv: Livsglede for Eldre (styremedlem) FORNY, Forskningsrådets program for innovasjon (styremedlem) Den Sociale Kapitalfond (styremedlem) EVPA, European Venture Philanthropy Association (styremedlem)

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.