Arrangementer

Ferd Sosiale Entreprenører arrangerer gjennom året ulike samlinger og møteplasser. Disse presenteres her på denne siden.

SosEntFesten

Er du opptatt av sosialt entreprenørskap og samfunnsinnovasjon? Da bør du holde av datoen 21. november! Vi arrangerer tidenes feiring av de som går nye veier for å skape resultater. Vi feirer sosiale entreprenører, deres støttespillere, kunder og samarbeidspartnere.

Tid: kl 18.00
Sted: Posthallen

For påmleding om mer informasjon klikk deg inn på: www.sosentfesten.no

Åpent Hus

Vi ønsker å møte potensielle sosiale entreprenører og andre som er interessert i å lære hva sosialt entreprenørskap handler om. Det er etterhvert flere som ønsker å snakke med oss enn vi har kapasitet til å møte en-til-en. Vi arrangerer derfor Åpent hus fire til seks ganger i året. Arrangementet er en arena for å møte ulike entreprenører, personer og aktører som er interessert i sosialt entreprenørskap og sosial effekt. Det er også en arena for nettverksbygging for de som er interessert i dette feltet.

Les mer her

Siste mulige dato for Åpent hus i 2018:

27. november          (Klikk her for påmelding)

Dato er foreløpige og kan bli endret.

Social Startup

Social Startup er et seks måneders skreddersydd akseleratorprogram for tidligfase-selskaper og prosjekter som løser samfunnsutfordringer. Akseleratorprogrammet er initiert av Ferd Sosiale Entreprenører og lansert i samarbeid med SoCentral. Social Startup er bygget på en modell fra Den Sociale Kapitalfonden i Danmark som er en av samarbeidspartnerne for det norske programmet. Neste opptak er høsten 2019.

Er du en impact startup og vil søke om plass i programmet klikk her.

Ønsker du/dere å samarbeide med Social Startup eller bidra til selskapenes videre reise, send en e-post til hei@socialstartup.no.

Les mer her: socialstartup
Og følg oss på Facebook og/eller Instagram

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.