Arrangementer

Ferd Sosiale Entreprenører arrangerer gjennom året ulike samlinger og møteplasser. Disse presenteres her på denne siden.

Åpent Hus

Vi ønsker å møte potensielle sosiale entreprenører og andre som er interessert i å lære hva sosialt entreprenørskap handler om. Det er etterhvert flere som ønsker å snakke med oss enn vi har kapasitet til å møte en-til-en. Vi arrangerer derfor Åpent hus fire til seks ganger i året. Arrangementet er en arena for å møte ulike entreprenører, personer og aktører som er interessert i sosialt entreprenørskap og sosial effekt. Det er også en arena for nettverksbygging for de som er interessert i dette feltet.

Les mer her

Foreløpig datoer for Åpent hus i 2018:

23. august      Klikk her for påmleding
27. november 

Datoene er foreløpige og kan bli endret. Send e-post for påmleding til: post@ferd.no

Social Startup

Social Startup er et seks måneders skreddersydd akseleratorprogram for tidligfase-selskaper og prosjekter som løser samfunnsutfordringer. Akseleratorprogrammet er initiert av Ferd Sosiale Entreprenører og lansert i samarbeid med SoCentral. Social Startup er bygget på en modell fra Den Sociale Kapitalfonden i Danmark som er en av samarbeidspartnerne for det norske programmet. Neste opptak er høsten 2018.

Vil du være med på Demoday den 14.6, for å treffe de ti selskapene som har vært gjennom Social Startup? Vi ser etter deg som kan være interessert i å være med på selskapenes videre reise. Send en mail til hei@socialstartup.no for å melde din interesse.

Les mer her: www.socialstartup.no
Og følg oss på Facebook: www.facebook.com/SocialstartupNorge

Resultatrapport 2017 – lanseres med TedX Salong Social Entrepreneurship

Vi har lagt lanseringen av Resultatrapporten 2017 til et uavhengige TedX arrangementet om sosialt entreprenørskap, første av sitt slag i Norge. Påmeldte deltagere til lansering av resultatrapport vil kunne delta på TedX kostnadsfritt. Mer informasjon og påmelding annonseres i sosiale medier og på denne nettsiden.

Dato: 24.5.18 klokken 15-20. (lansering mellom klokken 15 og 16, mat og mingling mellom 16 og 17, TedX mellom 17 og 20)

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.