Arrangementer

Ferd Sosiale Entreprenører arrangerer gjennom året ulike samlinger og møteplasser. Disse presenteres her på denne siden.

Åpent Hus

Vi ønsker å møte potensielle sosiale entreprenører og andre som er interessert i å lære hva sosialt entreprenørskap handler om. Det er etterhvert flere som ønsker å snakke med oss enn vi har kapasitet til å møte en-til-en. Vi arrangerer derfor Åpent hus fire til seks ganger i året. Arrangementet er en arena for å møte ulike entreprenører, personer og aktører som er interessert i sosialt entreprenørskap og sosial effekt. Det er også en arena for nettverksbygging for de som er interessert i dette feltet.

Les mer her

Nye datoer for Åpent hus i 2019 er som følger:

        
09. april              
19. juni               
05. september    Klikk her for påmelding
28. november     Klikk her for påmelding

(Dato er foreløpige og kan bli endret)

Klikk på aktiv lenke for påmelding eller send e-post til: post@ferd.no

 

 

Social Startup

Social Startup er et seks måneders skreddersydd akseleratorprogram for tidligfase-selskaper og prosjekter som løser samfunnsutfordringer. Akseleratorprogrammet er initiert av Ferd Sosiale Entreprenører og lansert i samarbeid med SoCentral. Social Startup er bygget på en modell fra Den Sociale Kapitalfonden i Danmark som er en av samarbeidspartnerne for det norske programmet. Neste opptak er høsten 2019.

Er du en impact startup og vil søke om plass i programmet klikk her.

Ønsker du/dere å samarbeide med Social Startup eller bidra til selskapenes videre reise, send en e-post til hei@socialstartup.no.

Les mer her: socialstartup
Og følg oss på Facebook og/eller Instagram

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.