Vi ønsker å møte sosiale entreprenører og andre som er interessert i sosialt entreprenørskap, og arrangerer Åpen hus ca. fire ganger i året. Foto: Martine Kolstad

Neste Åpent hus er 26. nov kl. 9-11. 

Hvorfor Åpent hus?
Vi i Ferd Sosiale Entreprenører ønsker å møte sosiale entreprenører og andre som er interessert i å høre mer om sosialt entreprenørskap. Det er  flere som ønsker å snakke med oss enn vi har kapasitet til å møte en-til-en, så derfor arrangerer vi Åpent hus cirka fire ganger i året. Neste samling holdes 26. nov kl. 9-11.

Arrangementet er en arena for å møte ulike entreprenører, personer og aktører som er interessert i sosialt entreprenørskap og sosial effekt. Det er også en arena for nettverksbygging for de som er interessert i dette feltet. 

Vi har tidligere hatt besøk av både entreprenører, kommuner, kommersielle aktører, potensielle kunder, offentlige instanser og NGO’er. 

Program
På Åpent hus presenterer vi Ferd Sosiale Entreprenører, hvem vi investerer i og hvordan vi jobber. Etter en innledende presentasjon deler vi inn i grupper for å fortsette samtalene. Gruppene deles inn ut fra hvem som er til stede og hva man er interessert i. 

Vel møtt!
Hilsen Ferd Sosiale Entreprenører 

Meld deg på her!