Hva skjer?

Her finner du informasjon om Årets Sosiale Entreprenør, Sosent-konferansen, Åpent hus og andre arrangementer.

Årets Sosiale Entreprenør

Ferd Sosiale Entreprenører deler ut hedersprisen Årets Sosiale Entreprenør hvert år til en virksomhet som har et særskilt potensial for å løse sosiale utfordringer i samfunnet. Innovasjonshøyde, bærekraftig forretningsmodell og gode dokumenterbare sosiale resultater er viktige kriterier. Vinneren belønnes med en ½ million kroner. Prisen deles ut av statsminister Erna Solberg og juryleder og Ferd-eier Johan H. Andresen 2. desember 2020 kl. 15.00.

Les mer om prisutdelingen, prisen, juryen og tidligere vinnere her.

Sosent-konferansen 2020

Økt lønnsomhet med fordomsfri rekruttering
Mandag 26. oktober åpner statsminister Erna Solberg årets Sosent-konferanse, hvor godt etablerte selskaper får kunnskap og verktøy som gjør det lettere å rekruttere folk med hull i CV-en. Konferansen er spesielt relevant for næringslivsledere og de som jobber med rekruttering.

Tema for webinaret er: Økt lønnsomhet med fordomsfri rekruttering og avholdes 26. oktober kl 09.00 – 11.00.

Se opptak av konferansen her.

Gå til konferanse-side.

Åpent hus

Vi ønsker å møte sosiale entreprenører og andre som er interessert i å lære hva sosialt entreprenørskap handler om. Det er flere som ønsker å snakke med oss enn vi har kapasitet til å møte en-til-en og vi arrangerer derfor Åpent hus fire til seks ganger i året. Arrangementet er en arena for å møte ulike sosiale entreprenører, personer og aktører som er interessert i sosialt entreprenørskap og sosial effekt. Det er også en arena for nettverksbygging. Les mer her.

Klikk på aktiv lenke for påmelding eller send e-post til: post@ferd.no

Vi og våre samarbeidspartnere arrangerer en rekke aktuelle arrangementer i løpet av året. Sosent-konferansen er et av årets høydepunkter og arrangeres hver høst. Foto: Kristian Harby