Hva skjer?

Her finner du informasjon om Årets Sosiale Entreprenør, Sosent-konferansen, Åpent hus og andre arrangementer.

Årets Sosiale Entreprenør

Ferd Sosiale Entreprenører deler ut hedersprisen Årets Sosiale Entreprenør hvert år til en virksomhet som har et særskilt potensial for å løse sosiale utfordringer i samfunnet. Innovasjonshøyde, bærekraftig forretningsmodell og gode dokumenterbare sosiale resultater er viktige kriterier. Vinneren belønnes med en ½ million kroner.

Les mer om prisutdelingen, prisen, juryen og tidligere vinnere her.

Sosent-konferansen 2020

Økt lønnsomhet med fordomsfri rekruttering
Mandag 26. oktober 2020 åpnet statsminister Erna Solberg årets Sosent-konferanse, hvor godt etablerte selskaper fikk kunnskap og verktøy som gjør det lettere å rekruttere folk med hull i CV-en.

Se opptak av konferansen her.

Gå til konferanse-side.

Åpent hus

Vi ønsker å møte sosiale entreprenører og andre som er interessert i å lære om hva sosialt entreprenørskap handler om. Det er flere som ønsker å snakke med oss enn vi har kapasitet til å møte en-til-en og vi arrangerer derfor Åpent hus cirka fire ganger i året. Arrangementet er en arena for å møte ulike sosiale entreprenører, personer og aktører som er interessert i sosialt entreprenørskap og sosial effekt. Det er også en arena for nettverksbygging.

Neste Åpent hus er 1. september og 26. november.

Vi og våre samarbeidspartnere arrangerer en rekke aktuelle arrangementer i løpet av året. Sosent-konferansen er et av årets høydepunkter og arrangeres hver høst. Foto: Kristian Harby