Vi leter etter Årets Sosiale Entreprenør 2016!

Siden 2010 har kåringen av Årets Sosiale Entreprenør løftet frem samfunnsinnovatører og bedrifter med nye løsninger på våre felles velferdsutfordringer. Hvem er i år de gode eksemplene på at sosialt entreprenørskap er god verdiskaping? Vi trenger hjelp til å lete, i alle deler av Norge og innenfor alle samfunnsområder. Vinneren hedres med en halv million kroner.

Med kampanjen i sosiale medier ønsker vi å nå bedrifter og organisasjoner som har som formål å skape sosial effekt, og bruker forretningsmessige prinsippper for å nå ut til så mange som mulig med sin løsning. Påmeldingsfrist er 1. september og søknadskjema finner du på aretssosent.no.


alt

(Se video under)

Åpent hus "Årets Sosiale Entreprenør 2016 spesial" 23.08.16 kl.09-11.

Ferd Sosiale Entreprenører deler erfaringer fra seks kåringer. Du vil også få høre om vårt arbeid for sosialt entreprenørskap og hvordan vi jobber med våre sosiale entreprenører. Det vil bli god tid til spørsmål og samtaler i grupper.

Åpent hus holdes i Ferds lokaler ytterst på Lysaker Brygge (Strandveien 50), du kan melde deg på her.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.