For oss handler næringseiendom om å utvikle bærekraftige steds- og byutviklingsprosjekter som gir en merverdi for selskaper, enkeltmennesker og samfunnet. I tråd med vår visjon om å sette tydelige spor, har vi investert i flere strategiske eiendommer som NRK Marienlyst, Trekanttomten (Aker Brygge) og Hieronymus Heyerdahls gate 1.

Ferd Eiendom vokser og vi utvikler oss i et høyt tempo. Investeringer i nye porteføljer, prosjekter og eiendommer gjør at vi nå har behov for flere dyktige kollegaer. Nå har du mulighet til å bli med å påvirke og videreutvikle vår organisasjon. I stillingen som direktør næring vil du ha ansvar for å sikre samsvar mellom strategiske mål og prosjektets mål. Vi har behov for en som kan bidra i Ferd Eiendoms overordnede strategiarbeid basert på god innsikt i utviklingstrekkene i både samfunnet, markedet og for Ferd Eiendoms leveranser.

Vi ser etter deg som:

 • Har solid erfaring innenfor næringseiendom fra byggherresiden
 • Er initiativrik og trives i et dynamisk miljø med fokus på samarbeid
 • Er ansvarsfull og evner å prioritere og lede for å komme i mål
 • Har relevant utdannelse og erfaring innen utviklingsprosjekter
 • Har minimum fem års ledererfaring fra relevant virksomhet

Som sentral ressursperson i selskapet, håper vi du vil bidra til videreutvikling av effektive systemer og arbeidsprosesser, samt sikre optimal bruk av Ferd eiendoms ressurser. Vi ser etter deg som kan bidra med å utarbeide mål for våre prosjekter i tråd med Ferd Eiendoms strategiske prioriteringer. Du vil også ha resultatansvar for næringsprosjektene, og ansvar for økonomisk oppfølging mot budsjettet.

I rollen som direktør næring vil du få muligheten til å:

 • Ha totalansvaret for alle næringsprosjekter fra tidligfase til gjennomføring, drift og forvaltning
 • Lede og utvikle næringsteamet og sikre et godt samarbeid med øvrige fagområder
 • Bidra med kunnskap og innsikt til Ferd Eiendoms overordnede strategi
 • Bistå investeringsteam i forbindelse med tomteanalyser og due dilligence
 • Bidra med kommersielle vurderinger i eksisterende og ny eiendomsportefølje
 • Jobbe i et selskap med fokus på, og hvor du bidrar til, bærekraftig utvikling

Som direktør hos Ferd Eiendom vil du i stor grad påvirke utviklingen av vårt selskap. Vi kan tilby et tverrfaglig og kompetent arbeidsmiljø hvor vi er opptatt av samarbeid. Dersom du ønsker å sette preg på Oslo sammen med oss og deler våre verdier;

Troverdighet, Eventyrlysten, Lagspill og Langsiktighet – hører vi gjerne fra deg!

Kan dette bli din neste eventyrlige reise?
For mer informasjon eller konfidensiell og uforpliktende samtale, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Dfind AS, Henrik Hummel (tlf 95 42 82 42) eller Per Ivar Elton (tlf 909 20 462).
Send oss gjerne din CV med kortfattet søknad snarest og senest innen 15. januar 2023, her.

Om Ferd Eiendom

Ferd Eiendom skal bli en ledende byutvikler og har i dag en portefølje av eiendommer og prosjekter innenfor bolig, kontor og lager/logistikk med en verdi på NOK 13 mrd. ved utgangen av 2021. Organisasjonen består av 18 ansatte som jobber med aktiv utvikling, forvaltning og gjennomføring av prosjekter sentralt på Østlandet. Les mer på ferdeiendom.no eller ferd.no