Petersborgkvartalet, Ensjø i Oslo

Tiedemannsbyen

\N10os2cfi003\100025$\TC\Users\100025sist\Documents\My Pictures\gade_alt_1.jpg

Tiedemannsbyen ligger høyt på Ensjø med gode utsikts- og solforhold og består av tre ulike kvartal. Alle boligene i kvartalet er solgt. Prosjektet blir gjennomført i et samarbeid mellom Skanska og Ferd Eiendom. www.tiedemannsbyen.no.

 

I Petersborgkvartalet tilbys et bredt spekter av leiligheter fra effektive 2-roms, praktiske 3- og 4-roms og i de neste byggetrinnene kommer noen ekstra flotte 5-roms leiligheter. Mange av leilighetene ligger høyt og luftig med gode utsiktsforhold over Ensjøområdet.

Petersborgkvartalet blir omgitt av fine grøntarealer, med den gamle direktørboligen til Tiedemanns tobaksfabrik som nærmeste nabo. Kvartalet grenser også mot det urbane Tiedemannstorget i vest.

Det arkitektoniske uttrykket er rent, med fokus på detaljer og innbydende materialbruk. Mange av leilighetene får romslige og solfylte balkonger eller terrasser som skaper variasjon og identitet i fasadene.

Åpne uteområder gjør at du til det fulle får utnyttet mulighetene for lys, luft og opplevelsen av å være en del av det grønne. Å bo nær sentrum, men likevel i grønne og rolige omgivelser, er Oslofolks høyeste ønske. Akkurat slik blir det i Tiedemannsbyen!

Silje Strøm
Kontaktperson
Silje Strøm
Markedsdirektør
E-post
sst(a)ferd.no
Mobil
92 68 86 10

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.