Petersborgkvartalet, Ensjø i Oslo

Petersborgkvartalet, Ensjø i Oslo

Tiedemannsbyen

Tiedemannsbyen ligger høyt på Ensjø med gode utsikts- og solforhold og består av tre ulike kvartal. Alle boligene i kvartalet er solgt. Prosjektet blir gjennomført i et samarbeid mellom Skanska og Ferd Eiendom. www.tiedemannsbyen.no.

 

Strandveien 4 og 8

Strandveien 4 og 8

Sentralt på Lysaker

Ferd Eiendom rehabiliterte Strandveien 4-8 for Lundin som har leide ca 14 000 kvm i bygget som ligger rett ved Lysaker stasjon. Perfekt beliggenhet for ansatte som kommer både fra øst og vest. Fra før er bygge leiet ut til både tannleger, kiropraktorer og andre små og store bedrifter. Lundin flyttet inn i august 2015 og byggget ble solgt til Oslo Areal i 2017.

Strandveien 10

Strandveien 10

Sentralt på Lysaker

Ferd Eiendom solgte Strandveien 10 til Oslo Areal i 2017.

Strandveien 10 er en meget sjarmerende bygning - "Townhouse" sentralt på Lysaker kun få minutters gange til all offentlig kommunikasjon - tog, buss, taxi. Det er også mulighet for leie av parkering.

Lysaker er et av de viktigste kontorområder mellom Oslo og Sandvika. Flere store aktører er etablert i området, spesielt innen shipping, offshore og IT-relaterte virksomheter. Her er allerede 20.000 arbeidsplasser, og det planlegges ytterligere ekspansjon.

Kokstad, Bergen

Kokstad, Bergen

Ferd Eiendom har bygget nye kontorer for Aibel

Aibel har fått et nytt kontorbygg beliggende på Kokstad, rett ved bybanestoppet mellom Bergen og Flesland. Bygget ble ferdigstilt og innflyttet i 2015.

Hagekvartalet, Tidemannsbyen

Hagekvartalet, Tidemannsbyen

På Ensjø i Oslo

Ferd Eiendom og Skanska Bolig skal i samarbeid utvikle og bygge ca 690 nye boliger på tomten til tidligere Tiedemanns Tobakksfabrikk. Tiedemannsbyen er en del av den store Ensjø-utbyggingen - Oslos mest ekstreme forvandling og største boligutbygging noen sinne. Hagekvartalet er ferdigstilt som det første prosjektet i rekken og er utsolgt.

 

Aibelbygget, Asker

Aibelbygget, Asker

Første og andre byggetrinn i Kraglund kontorpark

Askers beliggenhet, lett tilgjengelig fra både øst og vest gir gode muligheter for kontormarkedet. Ferd Eiendom har tro på området fordi bedriftene vil tenke på de ansattes reisetid ved nyetableringer og flytting. Her er et flott tilbud og valgmuligheter, derfor vil Ferd Eiendom kunne bistå flere bedrifter som velger seg nybygg i Asker i tiden fremover. Dette prosjektet er bygget for Aibel som leietaker, i regi av Ferd Eiendom. Prosjektet ble solgt i første kvartal 2013.

Henrik Ibsensgate 4

Henrik Ibsensgate 4

Sentrumseiendom, Oslo

Sentralt beliggende eiendom med butikk, restaurant og kontorer. Eiendommen var fullt utleid og ble solgt av Ferd Eiendom i 2013.

 

Ensjøveien 23 b, Ensjø i Oslo

Rett ved den nye t-banestasjonen på Ensjø

  • Utleieareal 3014 kvm.
  • kontor- og lagerlokaler
  • Sentralt plassert på Ensjø i Oslo

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.