Brynsveien 14

Brynsveien 14

Nytt kontorprosjekt ved Helsfyr/Bryn

Nytt kontorprosjekt utvikles av Ferd Eiendom i Østensjøveien 16 og planlegges ferdigstilt i Q4 2019. Første leietaker som flytter inn er Sophies Minde Ortopedi AS som har leid byggets første 3 etasjer. Bygget blir et fullservicebygg for flere leietakere med bedriftsrestaurant, cafe, felles resepsjonsområde med peis og takterrasse. Vi har ledige arealer i byggets 4-6.etasje. Les mer om prosjektet her.

Asker Tek, Asker

Asker Tek, Asker

Fullservicebygg rett ved stasjonen

Ferd Eiendom har bygget et miljøvennlig flerbrukerbygg rett ved stasjonen i Asker. Bygget er på totalt 16 300 kvm BTA og ble ferdigstilt ved årsskifte 2017/2018. Vi har 2300 kvm ledig til leie i bygget, les mer om prosjektet her.

Gladengveien 14, Ensjø

Gladengveien 14, Ensjø

Kontorer på Ensjø i Oslo

I Gladengveien 14 er det ledig rimelige kontorlokaler til leie. Bygget ligger sentralt på ensjø, nær t-bane og med muligheter til å leie biloppstillingsplasser.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.