Nye Petersborg barnehage åpnet i Tiedemannsbyen

Nye Petersborg barnehage åpnet i Tiedemannsbyen Foto Ferd

Innbyggerne på Ensjø har fått en ny, flott barnehage. To uker etter at den nye barnehagen i Tiedemannbyen ble tatt i bruk, ble det invitert til offisiell åpning og feiring av nye Petersborg barnehage.

Navnet har barnehagen fått fordi den ligger rett ved den vernede bygningen Petersborg, og har Petersborgparken som nærmeste nabo. Barnehagen har ca 800 kvm lokaler som vil brukes av ca 54 barn i alderen 0-6 år, fordelt i 4 baser. Utearealene er på 1200 kvm. Ferd Eiendom utvikler rundt 1.400 nye boliger i Tiedemannsbyen og denne barnehagen er den første at to barnehager som skal bygges i Tiedemannsbyen. Det var flere taler under markeringen og Carl Brynjulfsen, direktør i Ferd Eiendom, gratulerte barnehagens leder Maja Reigstad med nye flotte og tidsriktige lokaler.

Etterpå var det sang og kake som seg hør og bør på en offisiell åpning.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.