IFS Norge AS har signert leiekontrakt i Asker Tek

  • FV179761.jpg
  • Hagaløkkveien_26-037.JPG

Ferd Eiendom leier ut til ytterligere et høyteknologiselskap i Asker Tek. IFS Norge AS har signert leiekontrakt og flytter inn i moderne og effektive lokaler i mai 2019.

Askerbedriften IFS forblir dermed i Asker kommune med sine omlag 100 ansatte. IFS hadde tydelige mål i sin leting etter nye lokaler og søkte etter kontorer nær toget i aksen Asker-Skøyen. Ambisjonen var at de nye fremtidige lokalene skal bidra til å styrke selskapets identitet og i tillegg inkludere dagens krav til moderne og tekniske løsninger. Utformingen av lokalet skal tilrettelegge og ivareta behov for økt samhandling og bedre informasjonsflyt.

I Asker Tek vil de komme i godt selskap med flere andre høyteknologibedrifter. Boehringer Ingelheim flytter inn i desember 2018 og fra før er Astellas, Meda, 4Subsea og Indra Navia leietakere. Evolve har et co-workingtilbud midt i bygget for å tilby arbeidsplasser for mindre selskap og avlaste større selskap i vekstperioder. Vi vet at vi har kommet inn i en periode med nyansettelser og høy aktivitet også i oljeselskapene, så det er godt å ha denne fleksibiliteten i bygget. Bygget er nå 84% utleid, og det er fortsatt mulig å sikre seg kontorplass rett ved stasjonen i Asker, sier Silje Strøm, markedssjef i Ferd Eiendom.   

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.