Ferd Eiendom utvider samarbeidet med Selvaag Bolig på Ensjø

  • W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\000 TFD felt E og F\Felt E\05 Kravsdokumenter\24-02 Foto\1474-03-SEL-e-03_Bygg_C_R01.jpg
  • W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\000 TFD felt E og F\Felt E\05 Kravsdokumenter\24-02 Foto\1474-03-SEL-e-01_Bygg_A_R01.jpg

Ferd Eiendom har inngått avtale med Selvaag Bolig om utvikling og realisering av ytterligere 315 boliger på Tiedemannseiendommen på Ensjø i Oslo. Boligene har en forventet salgsverdi på 1,6 milliarder kroner.

Tomten er regulert til boligformål og forventet salgsstart er i første halvår 2018.  Eiendommen ligger inntil Tiedemannsparken og er en del av den tidligere Tiedemanns Tobaksfabrik. Beliggenheten er svært sentral, med gangavstand til T-banestasjonen på Ensjø.

– Vi er meget fornøyde med å kunne fortsette samarbeidet med Selvaag Bolig. Vi har 380 boliger under bygging i et 50/50-samarbeid som fungerer godt, og ser frem til til fortsettelsen, sier direktør i Ferd Eiendom Carl Brynjulfsen.

Selvaag Boligs administrerende direktør Baard Schumann sier at prosjektet er viktig både for selskapene og for Oslo som by.

- Samarbeidet har hittil gitt meget gode resultater, og vi er stolte av at Ferd Eiendom har inngått en utvidet avtale med oss for et nytt felt. Dette er historisk grunn og et viktig transformasjonsområde i Oslo der gammel industri blir erstattet med by og boliger. Det er en spennende oppgave vi er glade for å kunne ta del i, sier Schumann.

Finn din bolig i Tiedemannsfabrikken her

 

 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.