Ferd Eiendom tilbyr bærekraftige boliger

Ferd signering til PM

Ferd Eiendom har nå tilsluttet seg strakstiltakene for boligutviklere i Eiendomssektorens veikart mot 2050.

Ferd Eiendom har som mål å utvikle gode miljøvennlige prosjekter som, med sin tilpasning til omgivelsene, skal bidra til å etterleve Ferds visjon om å skape varige verdier og sette tydelige spor.

Ved å være langt fremme når det gjelder vurderingen av prosjektenes miljøbelastning, fokus på helse miljø og sikkerhet, økonomisk kriminalitet samt implementering av innovative løsninger ønsker vi å ha en positiv påvirkning på fremtidens eiendomsbransje.

Vi har derfor i lengre tid jobbet med temaet bærekraft og strakstiltakene er allerede i stor grad implementert i våre prosjekter.

Ferd Eiendom arbeider kontinuerlig for redusert energiforbruk og for å minimere vår virksomhets belastning på miljøet. God arkitektur, varige materialer og grønne uterom er noen av våre bidrag i byutviklingen når vi utvikler bolig- og kontorprosjekter, sier direktør Carl Brynjulfsen i Ferd Eiendom.

Gjennom å tilslutte oss til de 10 strakstiltakene for boligutviklere, bekrefter vi målsettingen vår om å stå tydelig frem med våre miljøambisjoner. Våre fremtidige boligkjøpere kan dermed være sikre på at vi har et bevisst forhold til miljø og teknologiske nyvinninger, supplerer utviklingsdirektør Knut M Tolo.

Knut M. Tolo
Kontaktperson
Knut M. Tolo
Utviklingsdirektør
E-post
kmt(a)ferd.no
Mobil
91 80 13 92

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.