Ny entreprenøravtale inngått for bygging av boliger på Bråtejordet

AF2 sign.jpg

Bråtejordet Tomteselskap AS har inngått entreprenøravtale med AF Gruppen om å bygge Bråtejordet B7, et boligprosjekt bestående av 125 leiligheter og 63 rekkehus ved Strømmen. Bråtejordet Tomteselskap AS er eid 80/20 av Ferd Eiendom AS og Mestergruppen Eiendom AS.

 

Bråtejordet B7 består av 125 leiligheter fordelt på 10 bygg med underliggende parkeringskjeller og 63 rekkehus samt tilhørende grøntarealer. Prosjektet ligger i tilknytning til Strømmen i Skedsmo kommune, nært offentlige funksjoner med god kommunikasjon til Oslo og omegn.Bråtejordet er et flott boområde med kort vei til skoler, barnehager og fritidsaktiviteter.

Felt B5 i samme området er nylig ferdigstilt og solgte godt. Salgsstart B7 er planlagt i løpet av kort tid med Q3 2019 med ferdigstillelser av boliger i 2022. Fullt utbygget vil Bråtejordet prosjektet bestå av 420 leiligheter og rekkehus.

 

Carl Brynjulfsen
Kontaktperson
Carl Brynjulfsen
Direktør Ferd Eiendom
E-post
cb(a)ferd.no
Mobil
92 69 76 29

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.