Ski Bygg blir en del av Mestergruppen

Mestergruppen__Logo_ in.jpg

Mestergruppen blir nå Norges største aktør innen byggevarehandel. Det er klart etter at eierne av Ski Bygg AS har akseptert et tilbud om å selge selskapet til Mestergruppen.

Ski Bygg omsetter for oppunder 700 millioner, med Oslo, Akershus og Østfold som sitt hjemmemarked. Fra før har Mestergruppen en begrenset tilstedeværelse i dette markedsområdet, med Sentrum Bygg på Alnabru som eneste kjedeeide virksomhet.

Ski Bygg feirer 100 år i 2019, og har gjennom fire generasjoner operert en sterk faghandel innen byggevare. Hovedanlegget på Ski er, med sine 22.000m2, Norges største byggevarehus og herfra betjenes kunder i hele regionen. Den operasjonelle kapasiteten, beliggenheten på anleggene og kompetansen som virksomheten er tuftet på, passer perfekt inn i Mestergruppen. Vi har savnet en sterkere posisjon i denne regionen, og vi er svært glade for å få en kvalitetsbedrift som dette inn i gruppen, sier Mikkel Sandvik, konsernsjef i Mestergruppen.  

Les hele pressemeldingen fra Mestergruppen her

          

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.