Arrangementer

Katinka SosEnt 2015.jpg
Katinka Greve Leiner er konferansier på den årlige konferansen.

Ferd Sosiale Entreprenører jobber for å spre kunnskap om sosialt entreprenørskap, bedre betingelsene for sosiale entreprenører og bidra til at flere sosialt entreprenørskapsbedrifter lykkes. En av måtene vi jobber på er gjennom store og små samlinger som er åpne for alle interesserte.

SosEnt-konferansen
Siden 2009 har Ferd Sosiale Entreprenører arrangert en årlig konferanse om sosialt entreprenørskap. Neste konferanse blir 8  - 10. november 2017 på Sentralen.

Neste konferanse: 8 - 10. november 2017
Hvor: Sentralen

Årets Sosiale Entreprenør
Hvert år kåres Årets Sosiale Entreprenør. Konkurransen er åpen for alle, med andre kriterier enn FSE vanligvis opererer med. Vinneren kåres av en ekstern jury og mottar en halv million kroner. Vinneren i 2016 ble bedriften Generasjonsmøte M.

Neste kåring: 10. november 2017
Hvor: SosEnt-konferansen på Sentralen

Åpent Hus
Seks ganger i året inviterer FSE til åpent hus, et lavterskeltilbud for potensielle sosiale entreprenører, de i oppstartsfasen og andre som har spørsmål eller interesse for fagfeltet.

Neste Åpent Hus: 19. april 2017
Hvor: Ferd, Strandveien 50

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.